15. pkt regulaminupawel1178 pisze:a dostał bym jakiś link do działającej wersji 4.9 ?
Pilot nie działa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Pilot nie działa
Pilot nie działa
czy wersja VCDS 10.6.5 bedzie odpowiednia ? udało mi sie takową odpalić na win7 x64 bit
Pilot nie działa
jeśli tylko twój kabel to obsłuży to pewnie że tak
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Pilot nie działa
siema.mam pytanko hehe jak zwykle...mam kabelek ross tech program vcds i wchodzac w 46-8-14 chyba--- pokazuje reakce pilota... pilot dzialatj zamyka otwiera jednak ma 3 przycisk do klapy i na tym jest brak reakcji- dioda na pilocie sie zapala ale w vcds nic sie nie zmienia... co poradzicie...bledow nie mam
Pilot nie działa
eFIeLiPeO, Może "przycisk" na pilocie padł, najlepiej go rozebrać i spróbować zewrzeć nóżki przy microswitch`u.
Jak nie będzie reakcji to zapewne pilot jest uszkodzony.
Re: Pilot nie działa
jak wciskam przycisk to dioda sie swieci czyli pilot dziala... jutro jeszcze raz instalacje sprawdze...OMEGA pisze:eFIeLiPeO, Może "przycisk" na pilocie padł, najlepiej go rozebrać i spróbować zewrzeć nóżki przy microswitch`u.
- anakonda134
- Mały gagatek
- Kontakt:
tu jest stronka gdzie znajdziesz ręczna procedurę kodowania http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Main_Page" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilot nie działa
eFIeLiPeO, Zakoduj jeszcze raz pilot, pilot działa dobrze tj. w większej odległości np 4-10metrów?
Ps.Przycisk od otwierania bagażnika trzeba przytrzymać z 1-3sek żeby otworzyć bagażnik ale chyba o tym wiesz.
Ps.Przycisk od otwierania bagażnika trzeba przytrzymać z 1-3sek żeby otworzyć bagażnik ale chyba o tym wiesz.
wiem o czasie..pilot dziala z dalek ok 30 metrow gdyz jestem w trakcie "kladzenia" nowej instalacji w srodku i antena jest troche dluzsza od oryginalu.... dzisiaj oblookalem schematy komfortow ktory mialem wczesniej i ktory mam obecnie i chyba klapa jest zle podlaczona... jutro dalsza walkaOMEGA pisze:eFIeLiPeO, Zakoduj jeszcze raz pilot, pilot działa dobrze tj. w większej odległości np 4-10metrów?