Podświetlenie kabiny nie dziala a dolne lampki świecą.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
martinezz123, problem w tym, że nie mamy pewności czy on ma centralny zamek - na fotce widać że szyby są na korbki
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
a korbki coś mają do centrala ?? Ja miałem oryginalnie korbki i scyzoryki + moduł 1C0... - normalnie żal że nie dodali do tego szyb w prądziegrg474 pisze:nie mamy pewności czy on ma centralny zamek - na fotce widać że szyby są na korbki
maja mają - inna instalacja, inny moduł komfortuQto pisze:a korbki coś mają do centrala ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Zrobilem dokladnie to co opisalem w poście wyzej.
Wszystkie lampki dzialają poprawnie. Moduł jest sprawny.
Dorobiony stycznik w słupku drzwi równiez dziala prwaidłowo.
Mam inne pytanie:
pod fotelem kierowcy są jakies kable i ida do fotela.
Co to moze byc?
Wszystkie lampki dzialają poprawnie. Moduł jest sprawny.
Dorobiony stycznik w słupku drzwi równiez dziala prwaidłowo.
Mam inne pytanie:
pod fotelem kierowcy są jakies kable i ida do fotela.
Co to moze byc?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
W zależności co masz w aucie...TomMade pisze:pod fotelem kierowcy są jakies kable i ida do fotela.
Co to moze byc?
- do airbaga
- do grzania tyłka
- do elektrycznej regulacji fotela
- ewentualnie do zapinki pasów (kontrolka niezapiętych pasów)
Zrobiłem dokladnie jak opisalem wczesniej.
Wszystkie lampki działają poprawnie.
Wszystkie lampki działają poprawnie.
raz na 20 wejść do auta, obojętnie którymi drzwiami, ale najcześciej podczas otwierania drzwi pasazera lub bagażnika gaśnie mi oswietlenie wnętrza, albo zapala się kontrolka otwarcia klapy, albo to i to jednoczesnie.
bota 1.9 tdi 110km
co to może być??
bota 1.9 tdi 110km
co to może być??
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Podświetlenie kabiny nie dziala a dolne lampki świecą.
Może mikrostyki, albo zimne gluty w tychże zamkach...resett pisze:raz na 20 wejść do auta, obojętnie którymi drzwiami, ale najcześciej podczas otwierania drzwi pasazera lub bagażnika gaśnie mi oswietlenie wnętrza, albo zapala się kontrolka otwarcia klapy, albo to i to jednoczesnie.
bota 1.9 tdi 110km
co to może być??
Witam
Ja po długim szukaniu , stwierdzilem ze po wyjeciu kopertowki z drzwi kierowcy wszystko dziala poza nia.oswietlenie kabiny i brzeczek od swiatel,dzialaja mam wrazenie ze gdzies na przewodach od kopertowki robi sie zwarcie ale nie mam pewnosci .Pomózcie gdzie szukac przyczyny
Ja po długim szukaniu , stwierdzilem ze po wyjeciu kopertowki z drzwi kierowcy wszystko dziala poza nia.oswietlenie kabiny i brzeczek od swiatel,dzialaja mam wrazenie ze gdzies na przewodach od kopertowki robi sie zwarcie ale nie mam pewnosci .Pomózcie gdzie szukac przyczyny