Zegary Ibiza/Cordoba do Golfa 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pan, temat jak na razie zamarł w dniach tygodnia.... Ale może w ten długi weekend mocno go ruszę
...I ujrzał Pan pracę Moją i był zadowolony, a potem zapytawszy o silnik. Usiadł i zapłakał....
Z listu św. Pawała Apostoła do Gazownika
Klaudek,
Powiem tak... diody LED 3mm nie nadają się na podświetlanie ilości BP i temperatury płynu chłodzącego, po prostu za blisko są diody gdy złoży się całość. No nie można wsadzić wskazówki Małe wskazówki natomiast mam gotowe do montażu.
Powiem tak... diody LED 3mm nie nadają się na podświetlanie ilości BP i temperatury płynu chłodzącego, po prostu za blisko są diody gdy złoży się całość. No nie można wsadzić wskazówki Małe wskazówki natomiast mam gotowe do montażu.
...I ujrzał Pan pracę Moją i był zadowolony, a potem zapytawszy o silnik. Usiadł i zapłakał....
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To jedyne wyjście to powiększyć troszkę dziure w tarczy lub zastosować diody smd
Klaudek,
Tarcze już rezałem i to nie dało za bardzo efektu też nie chcę przegiąć z nimi by światło waliło na około po oczach, tak samo piłowanie diody jest mało efektywne Diody SMD (pchełki) będę miał, ale po długim weekendzie, dopiero liczyłem że dziś ogarnę wszystko i zamknę ten temat ale cóż... no
Mam jeszcze jeden "świeży" pomysł, jutro go sprawdzę a tym czasem pora na
Tarcze już rezałem i to nie dało za bardzo efektu też nie chcę przegiąć z nimi by światło waliło na około po oczach, tak samo piłowanie diody jest mało efektywne Diody SMD (pchełki) będę miał, ale po długim weekendzie, dopiero liczyłem że dziś ogarnę wszystko i zamknę ten temat ale cóż... no
Mam jeszcze jeden "świeży" pomysł, jutro go sprawdzę a tym czasem pora na
Klaudek,
Dobra, mój zamysł okazał się nie trafiony... choć w 50% jednak wypalił ale cóż... przyjdą pchełki a tym czasem w świecie smerfów, już Mnie Uj strzelał więc na obecną chwilę jest tak
Czas na browara!! po całym dniu rezania w piwnicy
Dobra, mój zamysł okazał się nie trafiony... choć w 50% jednak wypalił ale cóż... przyjdą pchełki a tym czasem w świecie smerfów, już Mnie Uj strzelał więc na obecną chwilę jest tak
Czas na browara!! po całym dniu rezania w piwnicy
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dopracujesz i będzie dobrze, dół troche ciemny ale negatyw wyszedł super
Klaudek,
Teraz to ino kosmetyka, dopasować się dopasuje wiem że dół lekko za ciemny, ale to były przymiarki z taśmą. Teraz jest lepiej dałem mały dystans i zmieniłem ułożenie taśmy. Zobaczę efekt na samochodzie Co do negatywu, robiłem różne kombinacje i wariacje podświetlania... według mnie najlepiej jest na zwykłej żarówce z wyjętym filtrem
Teraz to ino kosmetyka, dopasować się dopasuje wiem że dół lekko za ciemny, ale to były przymiarki z taśmą. Teraz jest lepiej dałem mały dystans i zmieniłem ułożenie taśmy. Zobaczę efekt na samochodzie Co do negatywu, robiłem różne kombinacje i wariacje podświetlania... według mnie najlepiej jest na zwykłej żarówce z wyjętym filtrem
Efekt końcowy prac na razie(??)
Niestety, ale mój aparat w telefonie to szrot tak więc fotka nie oddaje całego podświetlenia budzików
Niestety, ale mój aparat w telefonie to szrot tak więc fotka nie oddaje całego podświetlenia budzików
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Poważnie bez filtra są te negatywy ? Wygląda tak jakby jednak coś tam było. Gulf cały czas stoi że nie nabijasz kilometrów ?
A co do telefonu to recenzje są sprzecznością tego co mówisz
A co do telefonu to recenzje są sprzecznością tego co mówisz
Główną funkcją tego modelu jest wysokiej jakości aparat cyfrowy o rozdzielczości 5 megapikseli z autofocusem, optyką firmowaną przez Schneider-Kreuznach, wyposażony w cyfrową stabilizację obrazu, posiadający maksymalną czułość ISO 800 oraz technologię SmartLight™, która inteligentnie doświetla wykonane zdjęcia. Poza robieniem zdjęć, aparat może służyć do nagrywania filmów o rozdzielczości VGA przy 30 klatkach na sekundę, a także szybkiego nagrywania w rozdzielczości QVGA przy 120 klatkach na sekundę – nagrany w tym trybie film jest odtwarzany przy 15 klatkach na sekundę, aby uzyskać efekt zwolnionego tempa. Filmy i zdjęcia można wykonywać również za pomocą kamery do wideorozmów z przodu aparatu.
Cyfrówka jak marzenie
Aparat cyfrowy to najistotniejszy komponent modelu KU990. 5-megapikselowa matryca, obiektyw Schneider-Kreuznach, zdjęcia o maksymalnej rozdzielczości 2592x1944 piksele, ksenonowy flesz o zasięgu 2,5 metra plus czerwona lampka samowyzwalacza, która wspomaga ustawienie ostrości. Do tego dziesiątki opcji i ustawień oraz ciekawe możliwości edycji zdjęć. To zasadnicze plusy fotograficznej natury Viewty. Do tego wygodny spust migawki i przycisk pozwalający na przemieszczanie się pomiędzy trybem robienia zdjęć, filmowaniem i przeglądaniem efektów fotograficznej twórczości.
Wykonane fotografie są doskonałej jakości i łatwo je edytować za pomocą zainstalowanych dodatków, jak choćby opcji "inteligentne oświetlenie", dostępnej z poziomu przeglądarki zdjęć, które poprawia źle naświetlone fotografie. Jest też możliwość dodawania tekstów, ustawiania różnorodnych efektów czy tworzenia slajdów z muzyką.
Klaudek,
Właśnie, tak patrzę... i się zastanawiam czy jakiejś zwary nie ma na negatywach... bo coś jak by za ciemno świeci. Na testach było jaśniej Obecnie tak, Gulf stoi w zasadzie od jakiegoś czasu wnętrze było lekko rozkopane i noo mam jeszcze inne wozidełko, tak więc tamto głównie lata
Powiem Pan tak LGi to szit!! mam go bo się do tego gniota niestety ale przyzwyczaiłem Według Mnie lepszy pod względem fot był SonyEricsson k800i jednak mojego szlak trafił i w końcu muszę poszukać innego
Właśnie, tak patrzę... i się zastanawiam czy jakiejś zwary nie ma na negatywach... bo coś jak by za ciemno świeci. Na testach było jaśniej Obecnie tak, Gulf stoi w zasadzie od jakiegoś czasu wnętrze było lekko rozkopane i noo mam jeszcze inne wozidełko, tak więc tamto głównie lata
Powiem Pan tak LGi to szit!! mam go bo się do tego gniota niestety ale przyzwyczaiłem Według Mnie lepszy pod względem fot był SonyEricsson k800i jednak mojego szlak trafił i w końcu muszę poszukać innego
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Może i nie ma zwary tylko masz spadek napięcia na przełączniku. Wypalone styki już. Zmierz miernikiem i zobacz sobie jakie jest napięcie na akumulatorze a jakie na żarówkach. W trójce całe zasilanie świateł mijania i wszystkich podświetleń idzie bez żadnych przekaźników przez przełącznik. W sumie zliczając wszystkie to jest około 200 watów mocy! Przy jeździe 24/7 na światłach mijania nawet w dzień nie ma się co dziwić że tak wygląda sytuacja i te światła świecą jak świecą...
Dobra, jutro lub w Sobotę się popatrzy... co mierniki pokaujo