Zegary Ibiza/Cordoba do Golfa 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Myślałem że kopiuj wklej
To będzie trzeba tak zrobić jak piszesz
Więc czas wziąć się do roboty.
To będzie trzeba tak zrobić jak piszesz
Więc czas wziąć się do roboty.
...I ujrzał Pan pracę Moją i był zadowolony, a potem zapytawszy o silnik. Usiadł i zapłakał....
Z listu św. Pawała Apostoła do Gazownika
Dobra, by nie śmiecić i takie tak
Piszę Tu... Poszukuję wzorów/skanów oryginalnych czarnych tarcz do licznika w skali 1:1 ewentualnie jakie są wymiary tych otworów w obudowie. A jeszcze jedna rzecz skany pełnego paska kontrolek z licznika VDO jak by ktoś posiadał, mogą też być z wersji SUiA .
Tak wiem, miałem to na wierchu i mogłem pomierzyć... ale obecnie są w aucie i nie chce mi się wyciągać. więc może pójdę na łatwiznę??
Sprawa bardziej pilna i na wczoraj
Piszę Tu... Poszukuję wzorów/skanów oryginalnych czarnych tarcz do licznika w skali 1:1 ewentualnie jakie są wymiary tych otworów w obudowie. A jeszcze jedna rzecz skany pełnego paska kontrolek z licznika VDO jak by ktoś posiadał, mogą też być z wersji SUiA .
Tak wiem, miałem to na wierchu i mogłem pomierzyć... ale obecnie są w aucie i nie chce mi się wyciągać. więc może pójdę na łatwiznę??
Sprawa bardziej pilna i na wczoraj
...I ujrzał Pan pracę Moją i był zadowolony, a potem zapytawszy o silnik. Usiadł i zapłakał....
Mam mały problem, otóż zmieniam wskazówki w liczniku... i niestety ale białe (Veglia/Sagem, zostały mi ze starego projektu) "przeźroczyste" od poziomu paliwa oraz temperatury płynu chłodzącego nie pasuję na czpień (te na obrotek i KM/h są idealnie dopasowane )... mają za duże otwory Czym mogę to wypełnić by spasować?? Dodam że klejenie na stałe nie wchodzi w grę... Ktoś, coś, jakiś pomysł??
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Może klej na gorąco na koncówke?
Ja bym tak zrobił, do momentu demontażu powinno trzymać .
Ja bym tak zrobił, do momentu demontażu powinno trzymać .
Klaudek,
Też się nad tym zastanawiałem mam jeszcze jedną opcję, zalać superglutem i nawiercić... mam takie małe wiertełko tylko że jak pójdzie mi po skosie... to
Też się nad tym zastanawiałem mam jeszcze jedną opcję, zalać superglutem i nawiercić... mam takie małe wiertełko tylko że jak pójdzie mi po skosie... to
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Super gluta bym odpuścił, może się zrobić biały nalot i wskazówka do wyrzucenia. A wywiercić w tym to raczej ciężko by było. Jak nie klejem na gorąco to może budaprenem? Po zaschnięciu w dziurce będzie elastyczny i powinieneś nabić ją na trzpień.
Klaudek,
Właśnie się obawiam tego że superglut może zniszczy wskazówkę...
Ale jak dam nawet Budapren i po wyschnięciu zacznę wciskać wskazówkę, to nie złamię tego cienkiego czpienia??
Właśnie się obawiam tego że superglut może zniszczy wskazówkę...
Ale jak dam nawet Budapren i po wyschnięciu zacznę wciskać wskazówkę, to nie złamię tego cienkiego czpienia??
Klaudek,
Właśnie... ryzyko zobaczymy co wykombinuję i dam znać o efekcie
Właśnie... ryzyko zobaczymy co wykombinuję i dam znać o efekcie
Klaudek,
Danke Pan, na chwilę obecną kombinuję z kropelką i może coś z tego wyjdzie przynajmniej mam taką nadzieję
To jak na razie przymiarki ale jak będzie koniec to...
Danke Pan, na chwilę obecną kombinuję z kropelką i może coś z tego wyjdzie przynajmniej mam taką nadzieję
To jak na razie przymiarki ale jak będzie koniec to...
Klaudek,
Ba!! Panie, jak skończę to będzie dopiro ładnie
Ba!! Panie, jak skończę to będzie dopiro ładnie