Wyświetlacz 1/2 fis samoczynna zmiana wskazań komputera
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Auto: bmw
- Kontakt:
Witam .Wymieniałem przełącznik zespolony zmiany świateł i po wymianie zaczoł mi szwankować wyświetlacz 1/2 fis, tzn. nie wiem czy ta wymiana ma z tym coś wspólnego, ale od tego się zaczeło, najpierw zmieniały się samoczynnie wskazania komputera na górnej połówce , na drugi dzień zgasło podświetlanie na pare minut , i z tych wskazań komputera zostały tylko dwa wskazanie które się samoczynnie przełanczają. Co to może być. Z wyświetlaną temperaturą na dole jest dobrze.
Re: Wyśfietlacz 1/2 fis samoczynna zmiana wskazań komputera
Odłącz manetkę od wycieraczek i zobacz czy pomogło.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wyśfietlacz 1/2 fis samoczynna zmiana wskazań komputera
Sprawdzę to dzisiaj , ale sprawdzałem styki od zmiany wskazań komputera i one są dobre nie mają żadnego zwarcia.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wyśfietlacz 1/2 fis samoczynna zmiana wskazań komputera
Zauważyłem że po tych awariach zmienił mi się język na wyświetlaczu z angielskiego na niemiecki,chociaż w adaptacji nie zmieniła się cyfra z 2 na 1, po ustawieniu jeszcze raz na 2 i zapisaniu VAGIEM komputer działa dobrze ,chociaż wskazania przełanczją się tylko w dół i nie działa reset komputera, co jeszcze może być.
-
- VWGolf.pl Killer
zespolony nowy czy stary?...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11