Moduł komfortu [mk4]
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moduł komfortu [mk4]
Witam borykam sie z następującym problemem.Mam golfa 4 w wersji Highline
Posiadam moduł komfortu o oznaczeniu 1JO 959 899 Q
Mam centralny zamek z kluczyka i tu jest problem.
Gdy otwieram drzwi ze strony kierowcy nir działa centralny .Otwieram tylko poszczególne drzwi
Kupując auto sprzedający mówił o module ze szwankuje , natomiast otwierając drzwi od strony pasażera centralny otwiera wszystkie drzwi. I tu moje pytanie,czy to wina modułu??
Drugie moje pytanie za co odpowiada mój moduł?nie działa również składanie lusterek chociaż mam taka opcje na pokrętle . Czy to ze sie nie składają to wina popsutego modułu? Również gdy zamykam centralnym drzwi nie zasuwają sie szyby które powinny domykać sie automatycznie przy zamykaniu auta
Posiadam moduł komfortu o oznaczeniu 1JO 959 899 Q
Mam centralny zamek z kluczyka i tu jest problem.
Gdy otwieram drzwi ze strony kierowcy nir działa centralny .Otwieram tylko poszczególne drzwi
Kupując auto sprzedający mówił o module ze szwankuje , natomiast otwierając drzwi od strony pasażera centralny otwiera wszystkie drzwi. I tu moje pytanie,czy to wina modułu??
Drugie moje pytanie za co odpowiada mój moduł?nie działa również składanie lusterek chociaż mam taka opcje na pokrętle . Czy to ze sie nie składają to wina popsutego modułu? Również gdy zamykam centralnym drzwi nie zasuwają sie szyby które powinny domykać sie automatycznie przy zamykaniu auta
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Moduł komfortu [mk4]
Najprawdopodobniej został wymieniony joystick regulacji lusterek ,bo oryginalny np: się złamał.siejson pisze:nie działa również składanie lusterek chociaż mam taka opcje na pokrętle . Czy to ze sie nie składają to wina popsutego modułu?
Przytrzymałeś dłużej kluczyk? A przy otwieraniu jadą w dół?siejson pisze:Również gdy zamykam centralnym drzwi nie zasuwają sie szyby które powinny domykać sie automatycznie przy zamykaniu auta
Re: Moduł komfortu [mk4]
Czyli co teraz ? Musze kupic zwykły zamek do golfa np z Allegro a co z kluczykiem? Musze dorobić fotek wkładki czy jsk to działa?Qto pisze:zepsuty zamek w drzwiach kierowcy...a lusterka na 99% nie są składane
Dodam ze centralny raz łapie a raz nie .
Także nie działa mi piszczałka od włączonych świateł przy wyłączonym zapłonie
Ale najważniejsze jak wymienić ten zamek? Czy to jest wkładka czy jakies modułu przy zamku do wymiany??