Jakiś czs temu miałem małą stłuczkę autem. Stłuczka polegała na załamaniu tylnego zderzaka i lekkim wgnieceniu tylnej klapy. Po odebraniu auta od mechanika zauważyłem dwie małe usterki z zakresu elektryki.
1. Gdy pokrętło od lusterek ustawione jest na L, mogę wtedy regulować jednocześnie dwa lusterka zamiast lewego. Gdy jest ustawione na R mogę regulować tylko prawe.
2. Zastanawia mnie też zachowanie climatronicu. Gdy przycisk Dual mam wciśnięty(świeci się lampka) to pokrętłem mogę regulować tylko jedną strefę. Gdy przycisk Dual nie jest wciśnięty(lampka się nie świeci) to jednym pokrętłem reguluję od razu dwie strefy. Czy nie powinno być na odwrót?
Może jakiś reset Climatronicu? albo odłączyć akumulator?
Dziwne zachowanie auta po stłuczce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Dziwne zachowanie auta po stłuczce
1. Prawidłowe działanie...chociaż w mk5 chyba można to wyłączyć za pomocą VCDS
2. Dual...czyli włączasz klimę dwustrefową...a więc osobna regulacja dla każdej ze stron - także u Ciebie jest prawidłowo
2. Dual...czyli włączasz klimę dwustrefową...a więc osobna regulacja dla każdej ze stron - także u Ciebie jest prawidłowo
Re: Dziwne zachowanie auta po stłuczce
w maxidotcie zmień ustawienia lusterek z both na individualtme pisze:1. Gdy pokrętło od lusterek ustawione jest na L, mogę wtedy regulować jednocześnie dwa lusterka zamiast lewego. Gdy jest ustawione na R mogę regulować tylko prawe.
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam GTI R i inne mocne sztuki ;)
2016 AUDI RS6 EXHAUST SOUND
2016 AUDI RS6 EXHAUST SOUND