Cześć,
od niedawna jestem posiadaczką vento. Zaczęłam się nim troche bawić I chciałabym doprowadzić go do jak najlepszego stanu.
Pozbyłam się immobilizera, który był baaardzo denerwujący, szczególnie na krótkich postojach. Poradziłam sobie z w połowie niedziałającym podświetleniem zegarów. Teraz przyszedł czas na podświetlenie reszty.
Do rzeczy:
pokrętła nawiewów, przełącznik świateł, zapalniczka i ogólnie podświetlenie całej deski poza zegarami nie działa. Wiem, że jest jedna żaróweczka za środkowym pokrętłem, wymieniłam ją, ale podświetlenie nadal nie działa. Dziwne jest zresztą to, że wszystkie żarówki miałyby być przepalone. Czy jest coś, co w golfie III/Vento odpowiada za całość podświetlenia - mam na myśli nawiewy, przełącznik świateł, zapalniczka? Główkuję nad tym od jakiegoś już czasu i już nie wiem co zrobić.
Pozdrawiam,
Ania
nie działa podświetlenie wnętrza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- xlsss
- Użytkownik
- Auto: MK3
- Silnik: AAZ
- Kontakt:
nie działa podświetlenie wnętrza
Bezpiecznikvorleserin pisze: Czy jest coś, co w golfie III/Vento odpowiada za całość podświetlenia - mam na myśli nawiewy, przełącznik świateł, zapalniczka? Główkuję nad tym od jakiegoś już czasu i już nie wiem co zrobić.