Problem z odpalaniem vw golf 3 1.6 94r.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Jestem nowy na forum a mam dosc poważny problem!!!
Czytałem poprzednie tematy z tym problemem i moich objawów nie odnalazlem:/
Problem polega na tym ze po przekręcam kluczyk na zaplon to nie pojawiają sie kontrolki, jak juz sie zapala i przekręcam dalej to rozrusznik kreci ale kontrolki gasną i nie odpali( KOSTKE JUZ WYMIENILEM)
Dodatkowym problemem jest fakt ze pod czas jazdy potrafi mi zgasnąc jak w ruchu to pól biedy bo na pych odpali ale jak na światłach to lipa bo z kluczyka nie odpali, jedyna opcja to właśnie odpalanie na pych:?
Proszę o rady!! Z góry dziekuje i przepraszam jak znowu ten sam temat jest:/
Jestem nowy na forum a mam dosc poważny problem!!!
Czytałem poprzednie tematy z tym problemem i moich objawów nie odnalazlem:/
Problem polega na tym ze po przekręcam kluczyk na zaplon to nie pojawiają sie kontrolki, jak juz sie zapala i przekręcam dalej to rozrusznik kreci ale kontrolki gasną i nie odpali( KOSTKE JUZ WYMIENILEM)
Dodatkowym problemem jest fakt ze pod czas jazdy potrafi mi zgasnąc jak w ruchu to pól biedy bo na pych odpali ale jak na światłach to lipa bo z kluczyka nie odpali, jedyna opcja to właśnie odpalanie na pych:?
Proszę o rady!! Z góry dziekuje i przepraszam jak znowu ten sam temat jest:/
Problem z odpalaniem!!!!! vw golf 3 1.6 94r.
Sprawdzone wszystko dobrze !
na poczatku podejrzewalem kostkę stacyjki ale została wymieniona i dalej to samo :/ a ostatnim czasem problem sie nasila przekręcam kluczyk rozrusnik kreci ale kontrolki gasną:/
na poczatku podejrzewalem kostkę stacyjki ale została wymieniona i dalej to samo :/ a ostatnim czasem problem sie nasila przekręcam kluczyk rozrusnik kreci ale kontrolki gasną:/
Mocno kreci ,czy tylko kreci , bo to wygląda na duży spadek napiecia , coś z rozrusznikiem , albo aku na wykończeniu [sprawdz pod obciążeniem ]
Ale podczas jazdy tez mi silnik gaśnie wiec rozrusznik odpada
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
zmierz napięcia przy kostce stacyjki, mim zdaniem z nią coś jest nie tak
...a może masz jakieś dokładane alarmy, odcięcia itp?
...a może masz jakieś dokładane alarmy, odcięcia itp?