Kolory Kabli
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kolory Kabli
Cześć. Może orientujecie się od czego są 2kable...zielono-czerwony i pomarańczowo-czarny. Oba sa cienkie i przechodzą w osłonie gumowej pomiędzy korpusem a klapą bagażnika. Ponieważ znalazłem je przerwane a nie wiem od czego mogą być.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kolory Kabli
gdzie dokładnie są te kable i który rok auta? Nie kojarzę aby kabel pomarańczowo/czarny można było znaleźć dalej jak słupek B...
Kolory Kabli
Te kable ss jak masz ta gumowa rurke/osłonę na kable jak podnosisz klapę bagażnika po lewej stronie. A rocznik 98
- Qto
- _
- Kontakt:
Kolory Kabli
zielono/czerwony to wycieraczka...a drugiego kabla daj foto, fabrycznie nie ma tam nic z pomarańczowym
Kolory Kabli
Wycieraczka tylna nie działa. Nie mam jak zrobić zdjęcia bo telefon mi nie chce złapać ostrość...ss to dwa kable prerwane jeden ten zielono-czerwony i oba znajdują się w osłonie czarnej.
- Qto
- _
- Kontakt:
Kolory Kabli
dlaczego od razu o tym nie piszesz?de.pe pisze:oba znajdują się w osłonie czarnej
Pewnie kabel:
jest czerwono/zielonyde.pe pisze:zielono-czerwony
a ten:
brązowo/czarnyde.pe pisze:pomarańczowo-czarny
Kable od światła stop
Kolory Kabli
Bo na tej części gdzie się rozerwaly nie było tej czarnej osłony...dopiero około 5cm dalej była i nie widziałem jej. Od którego stopu jest to kabel? Czy ogólnie do wszystkich?.
- Qto
- _
- Kontakt:
Kolory Kabli
skoro idzie do klapy, to od którego może być? Pewnie od tego w klapie...de.pe pisze:Od którego stopu jest to kabel?