Passat B6 TDI 2006rok, możliwa wymiana licznika na inny?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pacjent: Passat B6 2006r 2.0TDI 16V.
Aktualnie założony jest licznik angielski, męczące jest odczytywanie prędkości z wyświetlacza, bo cyferblat wyskalowany jest jedynie w MPH.
Wyposażone są w 1/2 FIS (MFA). Wyświetlacz w obrotomierzu posiada jedynie zegarek.
Numer OEM aktualnych zegarów: 3C0920960H. Muszę założyć europejski odpowiednik (3C0920860 H), czy na końcu może wystąpić inna literka? Sporo jest zegarów z końcówką "K" lub "A", ale nie jestem pewien czy to zadziała. Zaznaczam, że koniecznie chcę licznik europejski, diesel, 1/2 FIS. Wyświetlacz obrotomierza może prócz zegarka posiadać datę.
Proszę o pomoc.
Aktualnie założony jest licznik angielski, męczące jest odczytywanie prędkości z wyświetlacza, bo cyferblat wyskalowany jest jedynie w MPH.
Wyposażone są w 1/2 FIS (MFA). Wyświetlacz w obrotomierzu posiada jedynie zegarek.
Numer OEM aktualnych zegarów: 3C0920960H. Muszę założyć europejski odpowiednik (3C0920860 H), czy na końcu może wystąpić inna literka? Sporo jest zegarów z końcówką "K" lub "A", ale nie jestem pewien czy to zadziała. Zaznaczam, że koniecznie chcę licznik europejski, diesel, 1/2 FIS. Wyświetlacz obrotomierza może prócz zegarka posiadać datę.
Proszę o pomoc.
jak szaleć to szaleć
pełny fis za 150
pełny fis za 220
montowany w numerach nadwozi 3C-6-025001 do 3C-6-0300 000 czyli wtedy co Twój
pełny fis za 150
pełny fis za 220
montowany w numerach nadwozi 3C-6-025001 do 3C-6-0300 000 czyli wtedy co Twój
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

grg474 Założę go i uruchomię bez jakichkolwiek problemów?
nie pamiętam czy immo jest jeszcze w nim, musiałbym zapytać kumpla co siedzi w tych licznikach
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

Rozumiem, że do przedstawionego Passata mam szukać (o ile zechcę FIS) licznika o numerze 3C0920870Q ?
Zapytaj, zorientuj się, będę niesamowicie wdzięczny. Polskie for ubogie są póki co o konkretne informacje jeśli chodzi o tę platformę aut.
P.S. Jeśli to nie problem to prosiłbym również o zorientowanie się, czy mogę kupić licznik 1/2FIS z inną literką na końcu.
Zapytaj, zorientuj się, będę niesamowicie wdzięczny. Polskie for ubogie są póki co o konkretne informacje jeśli chodzi o tę platformę aut.
P.S. Jeśli to nie problem to prosiłbym również o zorientowanie się, czy mogę kupić licznik 1/2FIS z inną literką na końcu.
W passatach B6 nie ma immo w liczniku. Można wymieniać jak ciepłe bułeczki 

And remember respect is everything! VCDS 18.5.2, BDM , liczniki grupa VAG (od najstarszych do najnowszych).
Re: Passat B6 TDI 2006rok, możliwa wymiana licznika na inny?
takLukassso pisze:grg474 Założę go i uruchomię bez jakichkolwiek problemów?