Witam
Wkrecilem nowa zarowke w lewe swiatlo tylne mijania - stara zarowka byla spalona szklo, az peklo. Po wlozeniu zobczylem ze nie mam swiatla stop jak mam wlaczone swiatlatla pozycyjne, mijania, drogowe. Stop zapala sie tylko jak nacisne pedal hamulca kiedy nie mam wlaczonych zadnych swiatel. Reszta wszystko jest. Co sie dzieje?
zlikwidowalem 3 swiatlo stopu dla pewnosci bo sie balem ze robi zwarcie, bylo tam od samego pocztaku kupna auta czyli jakos od 1997 roku.
Prosze o pilna pomoc....
Brak swiatel stop
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- jpatryk125
- Użytkownik
-
- Mały gagatek
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Brak swiatel stop
a jak włączysz kierunek przy zapalonych światłach, to pozycyjne/postojowe nie zaczyna mrugać? Światła świecą pełnym światłem? Braku masy bym się tu doszukiwał...
-
- Mały gagatek
Re: Brak swiatel stop
Qto pisze:a jak włączysz kierunek przy zapalonych światłach, to pozycyjne/postojowe nie zaczyna mrugać? Światła świecą pełnym światłem? Braku masy bym się tu doszukiwał...
Wszystko działa jak należy nie ma choinki. Pozycyjne drogowe mijania brak stopu. Żadnych świateł i noga na hamulec stop jest...