Wiem że to forum golfa, jednak może ktoś kiedyś się bawił w to co ja, albo posiada jakieś schematy. Mianowicie zakładam fotele recaro z audi a8 d2 do mojej jettki, o ile prowadnice i sprawy mechaniczne to nie problem, tak z elektryka jest kłopot. Nie mam pojęcia który przewód opowiada za co, z tego co wiem wystarczy podać +i- żeby fotele zaczęły działać, tylko na które przewody? Byłbym wdzięczny jakby ktoś miał jakieś schematy, wiedzę własną, cokolwiek... Boję się sam próbować, żeby poduszek nie wystrzelic
Recaro z audi d2 do mk2, schemat potrzebny od zaraz
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
Wiem że to forum golfa, jednak może ktoś kiedyś się bawił w to co ja, albo posiada jakieś schematy. Mianowicie zakładam fotele recaro z audi a8 d2 do mojej jettki, o ile prowadnice i sprawy mechaniczne to nie problem, tak z elektryka jest kłopot. Nie mam pojęcia który przewód opowiada za co, z tego co wiem wystarczy podać +i- żeby fotele zaczęły działać, tylko na które przewody? Byłbym wdzięczny jakby ktoś miał jakieś schematy, wiedzę własną, cokolwiek... Boję się sam próbować, żeby poduszek nie wystrzelic
z góry dzięki za odpowiedzi
Re: Recaro z audi d2 do mk2, schemat potrzebny od zaraz :)
podlaczasz pod grube przewody w czerwonej kostce pod fotelem, 2 kable, + na czerwono niebieski bodajze i masa na brazowy, zielona kostka to podgrzewanie, a zolta airbaggrzyb516 pisze:Witam,
Wiem że to forum golfa, jednak może ktoś kiedyś się bawił w to co ja, albo posiada jakieś schematy. Mianowicie zakładam fotele recaro z audi a8 d2 do mojej jettki, o ile prowadnice i sprawy mechaniczne to nie problem, tak z elektryka jest kłopot. Nie mam pojęcia który przewód opowiada za co, z tego co wiem wystarczy podać +i- żeby fotele zaczęły działać, tylko na które przewody? Byłbym wdzięczny jakby ktoś miał jakieś schematy, wiedzę własną, cokolwiek... Boję się sam próbować, żeby poduszek nie wystrzelicz góry dzięki za odpowiedzi
Re: Recaro z audi d2 do mk2, schemat potrzebny od zaraz
Sprawę ruchu foteli już rozwiązałem, u mnie czerwona kość to abs, a kawa z mlekiem to sterowanie fotelami. Mam kolejne pytanie, czy pamięć foteli jest połączona z jakimiś jeszcze modułami, czy tylko ten sterownik co jest w fotelu? Jeśli ktoś dysponuje ELSA i mógłby podrzucić schematy pamięci foteli byłbym mega wdzięczny
Re: Recaro z audi d2 do mk2, schemat potrzebny od zaraz
abs w fotelu?grzyb516 pisze:Sprawę ruchu foteli już rozwiązałem, u mnie czerwona kość to abs, a kawa z mlekiem to sterowanie fotelami. Mam kolejne pytanie, czy pamięć foteli jest połączona z jakimiś jeszcze modułami, czy tylko ten sterownik co jest w fotelu? Jeśli ktoś dysponuje ELSA i mógłby podrzucić schematy pamięci foteli byłbym mega wdzięczny
Airbag
taka mała literówka xd
Na forum audi dali mi schematy: http://docdro.id/hfw8m09" onclick="window.open(this.href);return false;
Doszedłem do etapu włączania przekaźnika na krótko, dalej nie mam pojęcia co robić... Ktoś może ogarnął by coś z tego schematu, bo mi raczej słabo to wychodzi
Bardzo mi zależy na pamięci, bo autem jeżdżą dwie osoby i denerwuje szukanie ustawienia idealnego za każdym razem jak się wsiada do auta. Proszę was o pomoc
z góry dzięki 
Na forum audi dali mi schematy: http://docdro.id/hfw8m09" onclick="window.open(this.href);return false;
Doszedłem do etapu włączania przekaźnika na krótko, dalej nie mam pojęcia co robić... Ktoś może ogarnął by coś z tego schematu, bo mi raczej słabo to wychodzi
Bardzo mi zależy na pamięci, bo autem jeżdżą dwie osoby i denerwuje szukanie ustawienia idealnego za każdym razem jak się wsiada do auta. Proszę was o pomoc