przekłamanie prędkości czy czego ?XV2 pisze:Przekłamania masz murowane nawet ze wsadem od golfa.
Mam licznik z B5FL z nową strukturą eepromu... wsad ogarniał mi Kolega grg474, nie widzę aby coś się nie zgadzało
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przekłamanie prędkości czy czego ?XV2 pisze:Przekłamania masz murowane nawet ze wsadem od golfa.
Qto pisze: przekłamanie prędkości
Też mam licznik z B5FL i mi nie przekłamuje. Kwestia poprawnego ustawienia i wszystko będzie ok. Niektórzy narzekają na wskaźnik paliwa, że niby bardziej się wychyla niż ten w golfie, a ja się pobawiłem nim trochę i jest ok.XV2 pisze:Qto pisze: przekłamanie prędkości
Tak
Miałem też z pasata i kombinowałem na wiele sposobów prędkość była max 170 na blacie.kamil1555 pisze: Też mam licznik z B5FL i mi nie przekłamuje. Kwestia poprawnego ustawienia i wszystko będzie ok
tego pewnie nigdy nie wybadam...przy pustym pokazuje pusto, przy pełnym full...chociaż możliwe że troszkę później wskazówka zaczyna opadać, ale to też ciężko będzie mi wybadać bo zawsze leję jeszcze kilka litrów po odbiciu pistoletu...a jak wiem że zaraz gdzieś dalej jadę to pod sam korek.kamil1555 pisze:Niektórzy narzekają na wskaźnik paliwa, że niby bardziej się wychyla niż ten w golfie, a ja się pobawiłem nim trochę i jest ok.
tego też nie sprawdzę z prostej przyczyny ...ale do 160 pokazuje okXV2 pisze:kombinowałem na wiele sposobów prędkość była max 170 na blacie
No , a u mnie co prawda "z górki i z wiatrem" ponad 180 jechałem i pokazywał mi ładnie, sprawdzane z gps, więc nie wiem czemu tak masz.XV2 pisze:Miałem też z pasata i kombinowałem na wiele sposobów prędkość była max 170 na blacie.kamil1555 pisze: Też mam licznik z B5FL i mi nie przekłamuje. Kwestia poprawnego ustawienia i wszystko będzie ok
Też mam zegary z paska a wsad z gofra i mam na fisie odwrotnie przednie drzwi. To co konkretnie zrobiłes, żeby drzwi pasażera/kierowcy dobrze pokazywało?kamil1555 pisze:Ciekawa sprawa. Ja mam zegary z passata i jest tak jak napisałem, czyli wszystko pokazuje jak trzeba, ale zabawy trochę z tym było, aby pokazywał wszystko tak jakbym chciał.
Kod: Zaznacz cały
zmieniamy wartości w komforcie aby z angola stał się europejczykiem:
04358 zmiana wartości z 255 na 64
04359 zmiana wartości z 255 na 64
04360 zmiana wartości z 255 na 64
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości