Witam,
W mojej Borze 99r. lampka w podsufitce zaczęła działać dziwnie. tzn. otwierając auto z pilota świeca wszystkie żarówki LED (3 z przodu i dwie z tyłu) natomiast gdy otworze drzwi to wtedy gasną wszystkie lub świeca tylko te dwie z przodu boczne. czasami przełączając przełącznikiem na lampce świeca również tylko dwie z boku lub w ogóle. Czyli po zamknięciu drzwi podczas jazdy muszę jechać z włączonymi przymglonymi światełkami po bokach nad lusterkiem. Nie świecą one tak jak normalnie, ale przyciemniają się. Dzieje się tak z wszystkimi drzwiami w samochodzie, więc wydaje mi się, że wina nie leży w mikroprzyciskach w zamkach. Jak rozwiązać ten problem?
Przymglone oświetlenie wnętrza podczas jazdy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Spotkałem się z taką sytuacją w przypadku najtańszych ledów ....
Sprawdź jak wygląda sytuacja na zwykłych ORI żarówkach .... jeśli dalej lekko świecą .. to diagnoza słuszna ... jak zgasną to kup lepszej jakości LED-y
Sprawdź jak wygląda sytuacja na zwykłych ORI żarówkach .... jeśli dalej lekko świecą .. to diagnoza słuszna ... jak zgasną to kup lepszej jakości LED-y
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Dzięki Ci wielkie za pomocną odpowiedź! Faktycznie ledy były zadziwiająco tanie, poszukam droższych, na normalnych żarówkach nie było tego problemu.
Re: Przymglone oświetlenie wnętrza podczas jazdy
Jeśli Cię interesują ledy , tu masz link:
viewtopic.php?f=32&t=437315" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=32&t=437315" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupiłem droższe Ledy z Ledikera, problem dalej występuje, a normalnych żarówkach nie... Jakieś pomysły?
Re: Przymglone oświetlenie wnętrza podczas jazdy
Witam,drogie nie znaczy lepsze,mogłeś się zdecydować na dedykowane,też nie są tanie, a może było by ok.posty były pozytywne.
Pozdrawiam
Pozdrawiam