Montaż podgrzewanych dysz spryskiwacza szyby przedniej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Stwierdziłem dzisiaj ze zamontuje sobie podgrzewane dysze spryskiwacza. Czy ktoś z forumowiczów już przerabiał ten temat? Jeżeli tak to prosił bym o rade jak wpiąć się w instalacje żeby wszystko działało jak w należy?
Stwierdziłem dzisiaj ze zamontuje sobie podgrzewane dysze spryskiwacza. Czy ktoś z forumowiczów już przerabiał ten temat? Jeżeli tak to prosił bym o rade jak wpiąć się w instalacje żeby wszystko działało jak w należy?
Mam takie coś ale tez jeszcze nie zdziałałem., gościu który mi to sprzedawał powiedział ze wystarczy + i masa, dysze same w sobie mają jakby termometr i sie włączają przy określonej temp.
orginalne Podgrzewane dysze banglaja razem z ogrzewaniem tylniej szyby
Re: Montaż podgrzewanych dysz spryskiwacza szyby przedniej
Raczej są po zapłonie i działają cały czas ...bartekkk1 pisze:orginalne Podgrzewane dysze banglaja razem z ogrzewaniem tylniej szyby
- Andrzej4286
- TYLKO VW
tmhc, jutro sprawdzę jak podpięte to jest w oryginalnej instalacji bo posiadam takowa która juz jest rozpruta bo wyciągałem grzanie tyłka z niej.
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
plus jest po zapłonie...konkretnie z bezpiecznika nr1. Działanie grzania sprysków nie ma nic wspólnego z grzaniem szyby.
-
- Nowicjusz
z tylną szybą jest podgrzewanie lusterek a nie spryskiwaczybartekkk1 pisze:orginalne Podgrzewane dysze banglaja razem z ogrzewaniem tylniej szyby
Tak ja inni piszą + od stacyjki spryskiwacze "same" regulują jak mają grzać w zależności od temp. otoczenia.
viewtopic.php?t=421533" onclick="window.open(this.href);return false;
Już kiedyś Qto mi pomógł i to on ma rację co do podłączenia, czyli już było.
Już kiedyś Qto mi pomógł i to on ma rację co do podłączenia, czyli już było.