Golf IV nie działa ESP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf IV nie działa ESP
Witam
Posiadam Golfa IV 2000r 1.9 tdi auto posiada system ESP lecz wogóle nie działa nawet jak auto leci bokiem to nie mryga kontrolka od esp na desce roździelczej, mam przełącznik na pulpicie od ESP lecz podświetla kontrolke tylko wtedy jak jest wciśnięty i trzymam go palcem a jak puszcze to kontrolka gaśnie. dodam że po odpaleniu wszystkie kontrolki gasną prawidłowo Proszę o pomoc . Jakieś wskazówki co może być nie tak.
Posiadam Golfa IV 2000r 1.9 tdi auto posiada system ESP lecz wogóle nie działa nawet jak auto leci bokiem to nie mryga kontrolka od esp na desce roździelczej, mam przełącznik na pulpicie od ESP lecz podświetla kontrolke tylko wtedy jak jest wciśnięty i trzymam go palcem a jak puszcze to kontrolka gaśnie. dodam że po odpaleniu wszystkie kontrolki gasną prawidłowo Proszę o pomoc . Jakieś wskazówki co może być nie tak.
Golf IV nie działa ESP
TAk jestem pewny bo mam pompę od abs z esp i jestem tego pewny do tego jest przełącznik od esp z podpiętymi 4 przewodami.
Golf IV nie działa ESP
było już wszystko sprawdzane i co najlepsze nie ma żadnych błędów a esp nie działa
-
- VWGolf.pl Killer
Golf IV nie działa ESP
jak wciskasz przycisk esp wtedy jest wyłączone,musisz podpiać przede wszystkim pod vaga sprawdzić błędy,przyczyn może być kilka (czujnik skrętu,stopu ),a błąd napewno jakiś będzie ,
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- Heavy20122
- Ma gadane
Golf IV nie działa ESP
Wyjmij przełącznik i sprawdź całe okablowanie, czy wiązki nie są gdzieś przerwane, a może gdzieś robi się zwarcie.Radzę Ci zawieź golfinę do dobrego specjalisty i niech on przeszuka VAG-iem cały rejestr i błędy.
________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."