Czy ktoś mógłby mi doradzić jaki kupić sterownik centralnego? Pora w końcu założyć, bo w ciągu 3 miesięcy rozsypała mi się już 3 klamka-podróbka...
Mam w aucie oryginalny pneumatyczny centralny zamek i nie wiem, czy wystarczy mi kupić sterownik i tylko podpiąć, bez żadnych siłowników itd.? I jest jeszcze sprawa domykania i opuszczania el. szyb z kluczyka. Czy są takie sterowniki, które z automatu domkną szyby, a przy otwieraniu auta albo tylko otworzą drzwi, albo otworzą też szyby np. przy dłuższym przytrzymaniu guzika?
Poradźcie coś, fajnie jakby udało się zmieścić w granicach 100 zł, ale nie wiem na ile to realne.
Pomoc przy wyborze sterownika centralnego zamka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
sterowników multum na aledrogo , jeśli sam sterownik centralnego za 70kupisz,co do szyb jeśli masz funkcję komfort,musisz kupić inny sterownik z funkcją fomfort(z opózionym uzbrajaniem)a najlepiej cały nawet alarm 130zł, ja zawsze kupuje u sprzedawcy o niku Dzik02, co do siłowników nic nie kupujeśz bo przecież masz centralny
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Doloz troche grosza i kup alarm bedziesz mial zarowno centalny na pilota jak i dodatkowe zabezpieczenie.
http://allegro.pl/sterownik-vw-polo-gol ... 61724.html
Gdybym kupił ten sterownik, to będzie możliwość otwierania szyb razem z drzwiami, ale tylko przy dłuższym przytrzymaniu guzika?
A nawet jeśli nie, to ogólnie sterownik wygląda na OK?
Gdybym kupił ten sterownik, to będzie możliwość otwierania szyb razem z drzwiami, ale tylko przy dłuższym przytrzymaniu guzika?
A nawet jeśli nie, to ogólnie sterownik wygląda na OK?
-
- VWGolf.pl Killer
nie da rady tak zrobić ,poza tym sterownik OK ,przyciski nie ścierają się
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11