Tempomat pod AGU . Jak to ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam serdecznie. Otóż przeglądałem forum i nie mogę wyczai© czy w AGU można zamontować tempomat? Prosił bym o pomoc! słyszałem równiez o jakiś zestawach P&P Czy ktoś mógłby podać .
Jezeli możliwy jest montaż takiego tempomatu prosił bym pomoc.
Jaką manetkę kupić .
Co kupić.
Pozdrawiam Serdecznie Całe Forum. !
Jezeli możliwy jest montaż takiego tempomatu prosił bym pomoc.
Jaką manetkę kupić .
Co kupić.
Pozdrawiam Serdecznie Całe Forum. !
Re: Tempomat pod AGU . Jak to ?
Potrzebujesz manetka z obsługą tempomatu od Golf/Bora, wiązek tempomatu i kabel do przekodowania ECU oraz trochę wolnego czasu.
Bez dymu nie ma ognia... TDI
Czyli jest możliwe do AGU Zamontowanie takiego cacka?
Jestem zielony w te sprawy . Nie znalazłem zadnej foto Porady. Oraz jaką konkretnie manetkę kupić i wiązkę.
Z Kompem kolega poszpera bo i tak ma licznik do przekodowania . Proszę O pomoc Ponieważ akurat jestem na etapie Wkładania całego środka to zrobił bym to teraz puki wszystko jest na wierzchu bo auto było u lakiernika.
Jestem zielony w te sprawy . Nie znalazłem zadnej foto Porady. Oraz jaką konkretnie manetkę kupić i wiązkę.
Z Kompem kolega poszpera bo i tak ma licznik do przekodowania . Proszę O pomoc Ponieważ akurat jestem na etapie Wkładania całego środka to zrobił bym to teraz puki wszystko jest na wierzchu bo auto było u lakiernika.
Elektroniczny pedał gazu i sterownik obsługujący tempomat. To są wyznaczniki.
Bez dymu nie ma ognia... TDI
valgas123, pierwsze co zrób to vag i login - 11463 - jak przyjmie to można montować
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Czyli Agu Posiada Przepusticę na linkę czyli gaz tez jest na linkę wiec nic z tego ?
nie musi mieć gazu elektronicznego żeby działał tempomat - przykład 2,0 ma linkę a tempomat mavalgas123 pisze:Czyli Agu Posiada Przepusticę na linkę czyli gaz tez jest na linkę wiec nic z tego ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
No to bardzo prosił bym was miłośników ( tez nim jestem ) byście mi pomogli . Dziś siedziałem 7 godzin nad podłączeniem klapy na guzik ale było warto xD
valgas123, czy ty wogóle czytasz odpowiedzi??
grg474 pisze:valgas123, pierwsze co zrób to vag i login - 11463 - jak przyjmie to można montować
masz VAG? wchodzisz 01- 2terownik silnika > login > 11463 test i save. Jeśli przyjmie tą wartość to można montować tempomat
Re: Tempomat pod AGU . Jak to ?
grg474 pisze:nie musi mieć gazu elektronicznego żeby działał tempomat - przykład 2,0 ma linkę a tempomat mavalgas123 pisze:Czyli Agu Posiada Przepusticę na linkę czyli gaz tez jest na linkę wiec nic z tego ?
To na jakiej zasadzie on będzie działał ? musi być siłownik jakiś sterujący tym wszystkim .
Rozjaśnisz temat ?? nie mam przecież pedału elektronicznego więc tu sama przepustnica sie na nic nie zdaTheBiSHoP pisze:pod tempomat w AGU występuje inna przepustnica.