czy do automatu też da się zamontować obrotka?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam,w moim mk2 1.8 automat jest zegarek.tak sie zastanawiam czy jest doprowadzony ten zielony kabelek ktory po zmianie zegarow na te z obrotkiem odpowiada za jego dzialnie.czy ktos z Was wie na 100% czy jest??czy zadziala??
Co za problem ?, podpinasz obrotomierz pod pin 1 w cewce i po problemie.
Ja tylko wpiołem licznik i okazało sie że działa.Nic niegdzie nie musiałem podłączać.
działa normalnie, mam 1.6 w automacie i obrotomierz działa, MFA też o dziwo pokazuje spalanie git w granicy błędu pomiarowego
Re: czy do automatu też da się zamontować obrotka?
kontynuuje tenmat.co to znaczy podiac do pina przewod od cewki??czy to trudne???mam zegary z obrotomierzem i nie wiem czy automatycznie po podpieciu bedzie dzialc.dlatego sie pytam
będzie działać, we wtyczce przy liczniku jest przewód bodajże zielony i on jest od obrotomierza, wepnij po prostu wtyczkę w licznik i odpal auto zanim złożysz, jak zatrybi to składasz, jak nie to piszesz tu i Ci powiemy co i jak
Jeszce pytanko.czy zegary od scirocco tez powinny pasowac??chodzi mi o to ze nie ma on bocznych mocowań ale to g=da sie doroboc.chodzi czy te wtyczki i reszta czyli czujnik temperatury wody i paliwa powinny dzilac jaki sie zalozy od scirrico.czy one nie byly takie same w golfach jettach i scirocco??bo wygladaj identycznie
kup licznik z obrotomierzem normalnie do golfa II, chyba, że w spadku dostałeś od scirocco, bo czy będzie pokazywał dobrze, to nie wiem, bo scirocco nawet na oczy nie widziałem :v
spoko.ale zastanawia mnie taka rzecz.licznik powinien miec w2 wałki na ktorych sie opiera.a jakie maja byc mocowania?bo widzialem w ogloszniach ze maja na gorze i 2 na bokach.albo tylko na gorze.to znaczy ze sa wylamane te po bokach??czy to mozna jakos zamocowac??jutro bede mial w reku od golfa i nie wiem czy da radeto zrobic
w każdym golfie były tak samo montowane http://obrazki.elektroda.net/2_1237640256.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; dwa wałki na dole i te uszy po bokach i to wszystko
czyli te co mam do przymiarki nie maja tych uszu.albo sie ulamaly albo nie og golfa 2.chociaz sa takie same jak moje.szukam wiec z tymi uszami.
Zrób ich fotkę, albo po numerze części dojedziesz od jakiego auta są