mam problem, a mianowicie gdzie ma być wpięta czarna wtyczka widoczna na zdjęciu, w skrzynce przekaźników nie bardzo mam na nią miejsce. Jednym czerwonym kablem łączy się ona z białą wtyczką która jest widoczna na foto nr 2 i ta biała wtyczka wchodzi w skrzynkę przekaźników
Niezidetyfikowana wtyczka w wiązce MK3 vr6 swap
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=525484" onclick="window.open(this.href);return false;
Rozrusznik , światła cofania i czujnik ciśnienia oleju . A ta czarna wtyczka nie ma być wpięta nigdzie , zrób zworkę na niej bo to jest do rozrusznika .
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
-
- VWGolf.pl Killer
kolego ta kostka nie jest nigdzie wpinana tam powinien być obwód zamknięty tam powinna być oryginalna zaślepka zamykająca obwód jeśli nie jest wtedy nie kręci rozrusznik czerwony z czarnym paskiem to plus jeśli dobrze pamiętam idzie z komory silnika od aku
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Nie jest to przypadkiem jakoś powiązane z alarmem? OIDP niektóre fabryczne odcinały rozrusznik
MK3 ADZ->AGU
Mam jeszcze problem z wtyczkami, tym razem przy komorze silnika.
zielono-czerwony/niebiesko-brązowy
niebiesko-czerwony/czerwono-brązowy
brązowy/czarny (podejrzewam że to od bocznego kierunku ale nie mam jak tego na razie sprawdzić
brązowo-biały/czerwono-biały
niebiesko-czarny/ czerwono-czarny
żółty/żółty
zielono-czerwony/niebiesko-brązowy
niebiesko-czerwony/czerwono-brązowy
brązowy/czarny (podejrzewam że to od bocznego kierunku ale nie mam jak tego na razie sprawdzić
brązowo-biały/czerwono-biały
niebiesko-czarny/ czerwono-czarny
żółty/żółty
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=525484" onclick="window.open(this.href);return false;