Dobre zabezpieczenie instalacji elektrycznej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Chciałem się doradzić bo zamierzam trochę okablowania do mojego Golfa a mianowicie: przewody z aku puścić do kabiny do Cb radia. Przewody z aku puścić do kabiny do dodatkowego gniazda zapalniczki i puścić przewody od świateł dziennych LED do kabiny ponieważ w kabinie myślę zamontować do nich przekaźnik bo fabryczny w ledach nie działał prawidłowo. Jak myślicie czy zamontowanie zakupionych przewodów:
będzie wystarczające na zabezpieczeniem tych przewodów (to znaczy w dodtakowej izolacji) a czy jednak polecacie zamontowanie tzw. peszla: .
będzie wystarczające na zabezpieczeniem tych przewodów (to znaczy w dodtakowej izolacji) a czy jednak polecacie zamontowanie tzw. peszla: .
- arkadiusz87
- Nowicjusz
Re: Odp: Dobre zabezpieczenie instalacji elektrycznej
Owin te przewody tasma izolacyjna PVC i wystarczy..
Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
Kup taśmę izolacyjną ale materiałową anie tą plastikową. Taką masz wszystkie wiązki ORI zrobione. Jak ładnie owiniesz to będą jak fabryczne i nikt nie pozna
Kolego a ta taśma to tzw. parciana ?
Okej dzięki bardzo. Zamierzam zrobić poradnik fachowy montażu Cb i ledów. Dzięki bardzo
Okej dzięki bardzo. Zamierzam zrobić poradnik fachowy montażu Cb i ledów. Dzięki bardzo
Tesa są najlepsze wyglądają jak Ori , rolka kosztuje koło 8zł ale układa się pięknie w porównaniu do innych
Właśnie takie zastosowałem i dosłownie miód malina dzięki bardzo.