Podgrzewane fotele
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Podgrzewane fotele
Witam zakupiłem wiązke do grzanych foteli moje pytanie mam 4 kostki jedna grubsza brązowa (wpiołem w rozete na słupku ) potem niebiesko biały ,czarny,i brązowy moje pytanie gdzie to wpiąć znalazłem sloty w które prawdopodobnie trzeba to wpiąć ale mam tam zupełnie inne kolory kostek
Nisko latam
Re: Podgrzewane fotele
Ja podłącze się pod temat, bo też właśnie na podłączeniu utknąłem. Od włącznika-regulacji grzania jest połączone z resztą wiązki szeroką wtyczką i są jeszcze 3 kable: brązowy z brązową wtyczką, czarny z zieloną wtyczką i szaroniebieski z szarą wtyczką. Wyczytałem, że ten szaroniebieski to podświetlenie włącznika i się wpina w szare gniazda w skrzynce bezpieczników, podejrzewam, że ten brązowy to masa i trzeba go podłączyć do rozety z masą, a co z tym czarnym z zieloną wtyczką? Od wiązki foteli mam grubszy kabel z brązową wtyką i to na 100% do rozety z masą i mam jeszcze czarny z zieloną wtyką, też nie wiem gdzie :/