uszkodzony pływak
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
uszkodzony pływak
Witam.
Ostatnimi czasy wariuje mi wskaźnik poziomu paliwa (ropy). Zainteresowałem się tym i odkręciłem pompe paliwa wraz z pływakiem. zauważylem że pływak wskazuję poziom paliwa poprzez złącza na płytce która posiada przeróżne styki. Niestety w niektórych miejscach są przetarte styki odpowiedzailne za wskazanie odponiedniej ilości paliwa . Czy jest możliwość dokupienia samej płytki z tymi stykami czy musze wymieniać cały pływak?
Mój samochód to Vw Golf 3 Variant 1998r. 1.9 Tdi
Ostatnimi czasy wariuje mi wskaźnik poziomu paliwa (ropy). Zainteresowałem się tym i odkręciłem pompe paliwa wraz z pływakiem. zauważylem że pływak wskazuję poziom paliwa poprzez złącza na płytce która posiada przeróżne styki. Niestety w niektórych miejscach są przetarte styki odpowiedzailne za wskazanie odponiedniej ilości paliwa . Czy jest możliwość dokupienia samej płytki z tymi stykami czy musze wymieniać cały pływak?
Mój samochód to Vw Golf 3 Variant 1998r. 1.9 Tdi
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
uszkodzony pływak
Samej nowej plytki raczej nie dostaniesz...uzywane plywaki na all...chodza po 40-60zl...ewentualnie u jakiegos Pana Mariana na szrocie.
-
- Mały gagatek
Re: uszkodzony pływak
Niestety szroty przejechałem wszystkie w mieście i nie znalazłem ani jednego. Prawdopodobnie nie chciało im się wykręcać bo widziałem 6 golfików.
Musiałem niestety zamówić przez internet i nie wiem co me oczy ujrzą przy otwieraniu paczki.
Musiałem niestety zamówić przez internet i nie wiem co me oczy ujrzą przy otwieraniu paczki.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
uszkodzony pływak
Zapewne plywak lub kilo cegiel:D. Badz dobrej mysli...jezeli to nie pomoze bedziemy dalej kombinowac:).phoenix112 pisze:i nie wiem co me oczy ujrzą przy otwieraniu paczki.
-
- Mały gagatek
Re: uszkodzony pływak
Jest!!! Pływak:)
Ale mam jeszcze jedno pytanie ponieważ nie wiem dlaczego ale ktoś w niektórych miejscach pomalował go pomarańczowym sprayem. czy muszę zmazać ten spray czy mogę go włożyć do baku?
Ale mam jeszcze jedno pytanie ponieważ nie wiem dlaczego ale ktoś w niektórych miejscach pomalował go pomarańczowym sprayem. czy muszę zmazać ten spray czy mogę go włożyć do baku?
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek