A tak nie łatwiej?
Tak to wygląda?
Przy okazji będę bardzo wdzięczny komuś, kto poda mi oznaczenie lub wymiary nakrętki do przykręcenia samego sprzęgiełka, bo moja przepadła
A będę musiał ją na klej zamocować dodatkowo, bo gwint już nie ten co kiedyś.
Jaka sprezarka do mk 4 AJM kombi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Jaka sprezarka do mk 4 AJM kombi
No to super
O taka podpowiedz mi chodzilo czy szukac sprzegielka czy calosci kontakt jak najbardziej poprosze
Mam jeszcze jedna kwestie watku otoz czy wymieniona wyzej sprezarka bedzie pasowac do silnika AJM i nadwozia kombi ?? Ta ktora mam zamontowana posiada wlasnie taki symbole ... Chcialbym sie upewnic poniewaz przed sprzedarza auta mogla zostac zamieniona
Pozdrawiam
O taka podpowiedz mi chodzilo czy szukac sprzegielka czy calosci kontakt jak najbardziej poprosze
Mam jeszcze jedna kwestie watku otoz czy wymieniona wyzej sprezarka bedzie pasowac do silnika AJM i nadwozia kombi ?? Ta ktora mam zamontowana posiada wlasnie taki symbole ... Chcialbym sie upewnic poniewaz przed sprzedarza auta mogla zostac zamieniona
Pozdrawiam
Jaka sprezarka do mk 4 AJM kombi
weź skasuj ze 2 posty bo są takie same - jak auto pojawi się jutro na placu i sprawdzą kompresor to ci dam znać na pw. Całkiem możliwe że masz oryginalny kompresor - można też kupić nowe sprzegiełko i zamontować - tu już Twoja decyzja - link do aukcji
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: Jaka sprezarka do mk 4 AJM kombi
Dokladnie Eyk88 tak to wyglada ...
Dobra fotka ja nie mialem dojscia od gory aby zrobic lepsza
Dobra fotka ja nie mialem dojscia od gory aby zrobic lepsza