Mając kluczyk w spodniach, nie raz się golf otworzył lub zamkną mi gdy tylko siadałem.grg474 pisze:przecież on się otwiera tylko przyciskiem od klapy
Chociaż to też jest plus, naciskasz i jużgrg474 pisze:czyli wtedy kiedy on chce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mając kluczyk w spodniach, nie raz się golf otworzył lub zamkną mi gdy tylko siadałem.grg474 pisze:przecież on się otwiera tylko przyciskiem od klapy
Chociaż to też jest plus, naciskasz i jużgrg474 pisze:czyli wtedy kiedy on chce
przycisk od klapy musisz przytrzymac okolo 3 sekund wiec przy lekkim wcisnieciu klapa sie nie otworzy..VWaldini81 pisze:Mając kluczyk w spodniach, nie raz się golf otworzył lub zamkną mi gdy tylko siadałem.grg474 pisze:przecież on się otwiera tylko przyciskiem od klapyChociaż to też jest plus, naciskasz i jużgrg474 pisze:czyli wtedy kiedy on chce
Kierunki trochę mylą. Migną i już klapa się otwiera.Lukaszxxx pisze:przycisk od klapy musisz przytrzymac okolo 3 sekund wiec przy lekkim wcisnieciu klapa sie nie otworzy..
rozbierz swoj pilot i sprawdz wymiary.... proste ja mialem z 2giego pilota takze nie kupowalemciacho840 pisze:nie znałem wymiarów tego przycisku a tu podane na tacy
Wymiary 6,2 x 6,2 x 3,1 całkowita wysokość
Mam nadzieje ze masz taki sam
szczyku pisze:laska1193, robisz coś źle, pokaż foto tego dwu przyciskowego i 3 przyciskowego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości