golf ii licznik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
golf ii licznik
witam mam golfa 2 z 89r na starej elektryce i chciał bym włożyć do niego licznik z golfa 3 proszę o pomoc i porady
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
golf ii licznik
No cóż, wszystko jest opisane, choć informacje te trzeba sobie zestawić:
są opisy pinów licznika Golfa 2 i Golfa 3 - po zestawieniu funkcji poszczególnych pinów, idzie Kolega na autozłom, wycina kawałki wiązek do Golfów i robi przejściówkę.
A i samej zamiany - nie jestem pewien, czy nie widziałem opisanej.
są opisy pinów licznika Golfa 2 i Golfa 3 - po zestawieniu funkcji poszczególnych pinów, idzie Kolega na autozłom, wycina kawałki wiązek do Golfów i robi przejściówkę.
A i samej zamiany - nie jestem pewien, czy nie widziałem opisanej.
golf ii licznik
jak by dało rade podrzucić te tematy był bym wdzięczny bo szukałem, ale chyba źle bo bez rezultatu . ;(
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
golf ii licznik
Jeszcze jedno, jak był "na linkę" - to jest problem, bo liczniki Golfa 3 są wyłącznie "na prąd", z impulsatora skrzyni biegów.
Re: golf ii licznik
No mój jest na linke w 1.3 benz ale mam zamiar wsadzić 1.8 tylko teraz wiem że lepiej z golfa III. Mam rację ???
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
golf ii licznik
Tak, przynajmniej odpadnie kwestia licznika; poczytaj tylko o dobraniu licznika do skrzyni - pod względem indeksu prędkości.
Re: golf ii licznik
a jeśli wsadzę z golfa III 1.8 oryginał to są jeszcze jakieś potrzebne przeróbki ??? czy tak jak bym wziął z mk ii. Bo podobno są takie same ???
Oprócz skrzyni biegów no ale czy będzie wszystko pasować ???
Oprócz skrzyni biegów no ale czy będzie wszystko pasować ???