centralny z pilota
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
centralny z pilota
Witam,
w moim golfie jest centralny, tyle że chciałbym mieć dodatkowo obsługę centralnego z pilota.
I mam pytanie co bardziej polecacie?
http://stig.pl/produkty.php?id_produktu=618&id=236#dol
http://stig.pl/produkty.php?id_produktu=612&id=227#dol
chyba że macie jakieś inne firmy które są godne polecenia to proszę podawać, najlepiej jakby były na Śląsku w obrębie Bytomia/Chorzowa/Zabrza.
Z góry dzięki za pomoc
w moim golfie jest centralny, tyle że chciałbym mieć dodatkowo obsługę centralnego z pilota.
I mam pytanie co bardziej polecacie?
http://stig.pl/produkty.php?id_produktu=618&id=236#dol
http://stig.pl/produkty.php?id_produktu=612&id=227#dol
chyba że macie jakieś inne firmy które są godne polecenia to proszę podawać, najlepiej jakby były na Śląsku w obrębie Bytomia/Chorzowa/Zabrza.
Z góry dzięki za pomoc
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
centralny z pilota
No, tóż Ci powiym po naszymu: to jedyn szajs, i tak dłubiom Azjaci, różniom sie tylko piloty - wybier, kiery Ci sie podobo.
A firmy po co? Sam se to zrobisz a i na biyra styknie
A firmy po co? Sam se to zrobisz a i na biyra styknie
centralny z pilota
dobra dzięki za odpowiedź, chyba jednak będzie scyzoryk, a mam jeszcze pytanie czy da się podłączyc to żebym mógł zamykać szyberdach na przycisku z klapy bagażnika? a na biyra to zawsze hajs się znajdzie
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
centralny z pilota
To teraz po pańsku - tak, da się, ale chyba będzie potrzebny przekaźnik, bo centralki podają minus na "klapę".
centralny z pilota
jak dla mnie możesz pisać w gwarze ale nie wiem czy przypadkiem nie dostaniesz hejta od innych forumowiczów
aa czyli trza coś wykombinować, bo nie da się podpiąc pod istniejące już? bo mam możliwość zamykania szyberdachu jak zamykam auto (muszę przytrzymać dłużej przekręcony kluczyk w drzwiach i się zamyka )
aa czyli trza coś wykombinować, bo nie da się podpiąc pod istniejące już? bo mam możliwość zamykania szyberdachu jak zamykam auto (muszę przytrzymać dłużej przekręcony kluczyk w drzwiach i się zamyka )
-
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
centralny z pilota
nie wiem skont się urwałeś. jest tyle tematów na forum że głowa boli kupujesz centralke z czasówka czeba poszukać. i montujesz według ich schematu i problem rozwiązawy
LEŚNY PRZYTULAS
centralny z pilota
tyle że chce podpiąć zamykanie szyberdachu jak będzie chciał a nie że po zamknięciu auta mi się zamknie sam np. po 3 sekundach tylko jak będę go chciał zamknąć po wyjściu auta to klikna i zamknięty.
Pytam się ponieważ nigdzie nie znalazłem w opisie że mają taką możliwość
Pytam się ponieważ nigdzie nie znalazłem w opisie że mają taką możliwość
centralny z pilota
Jeżeli w fabrycznym centralnym masz możliwość domykania szyberdachu z kluczyka po przytrzymaniu w pozycji zamknij, to sądzę że będziesz mógł wykorzystać do tego celu funkcję domykania szyb (impuls 17 s.) z zaproponowanych sterowników. Najlepiej będzie jednak jak skontaktujesz się ze sprzedawcą;)
- Paweł Marek
- V.I.P.
centralny z pilota
dokładnie i było o tym wiele razy wystarczy poszukać, kable na którym pojawia się impuls 17 sekund daje sygnał masowy, trzeba go zamienić na plus za pomoca przerzutnika czyli odpowiednio podpiętego przekaźnika i podpiąć go pod kabel szary dowolnych drzwi lub przy pompce, ten jeden sygnał domknie zamek, potem szyby potem dach.
Sygnał na otwieranie jest już plusowy podpina się pod kabel szary - wszystko jest opisane. Wątpliwości iktóre się pojawią rozwiewaj dopiero kiedy będziesz miał schemat w ręce i dawaj wówczas w temacie jego skan lub link.
Sygnał na otwieranie jest już plusowy podpina się pod kabel szary - wszystko jest opisane. Wątpliwości iktóre się pojawią rozwiewaj dopiero kiedy będziesz miał schemat w ręce i dawaj wówczas w temacie jego skan lub link.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.