bezpieczniki, przekażnik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
bezpieczniki, przekażnik
Witam
Mam pytanie od czego są zaznaczone na zdjęciu bezpieczniki i przekażnik oraz czujnik. Silnik 1.9 TDi AHF octavia.
Mam pytanie od czego są zaznaczone na zdjęciu bezpieczniki i przekażnik oraz czujnik. Silnik 1.9 TDi AHF octavia.
bezpieczniki, przekażnik
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... g&dur=2139" onclick="window.open(this.href);return false;
napisz co tam jest na tym przekaźniku ( numer )
napisz co tam jest na tym przekaźniku ( numer )
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
bezpieczniki, przekażnik
Witaj
To mi wygląda na niefabryczne "ustrojstwo",masz może dołożony dogrzewacz(Webasto)?
To mi wygląda na niefabryczne "ustrojstwo",masz może dołożony dogrzewacz(Webasto)?
bezpieczniki, przekażnik
Tak posiadam webasto które nie działa, nie załącza się czyli by to były bezpieczniki i przekażnik od webasta?
bezpieczniki, przekażnik
NUMERY !!!!!!!!!!!!
bezpieczniki, przekażnik
to są bezpieczniki od webasto 1. zegarek lub sterownik pilota 2.piec 3. 25A(wentylatory w kabinie) Przekaźnik jest od wentylatora w kabinie - jak go odłączyć przestanie ci pracować wentylator w kabinie
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
bezpieczniki, przekażnik
Dziękuje serdecznie, teraz już wiem od czego są te bezpieczniki i przekąźnik. Sprawdzałem bezpieczniki są wporządku.
Rozumiem że z webasto powinienem przenieść się do innego działu. Co może być powodem nie załączania się webasto?
Rozumiem że z webasto powinienem przenieść się do innego działu. Co może być powodem nie załączania się webasto?
bezpieczniki, przekażnik
Uszkodzona świeca-palnik - albo wypalenie się w środku ,,,, nie podawanie paliwa , etc itd ...
bezpieczniki, przekażnik
Przyczyn może być dużo przyznam że szukam coś do poczytania na temat diagnozowania webasto ale nie moge znależć
od czego najlepiej zacząc od świecy żarowej?
od czego najlepiej zacząc od świecy żarowej?
-
- Nowicjusz
bezpieczniki, przekażnik
Chciałbym zapytać jak połączyć się za pomocą interfejsu vag kkline ( vag-com) z webasto thermo top T, ( wiem że temat był często poruszany ) podobno trzeba z zółtym kabelkiem tak jak pisze forumowicz kamil0741. ( viewtopic.php?f=139&t=494644" onclick="window.open(this.href);return false;)
"z pinu 7 do zółtego kabelka diagnostycznego webasto który to kabelek gdzie go szukać czy przy bezpiecznikach go znajdę mowiąc o tym zdjęciu powyżej ( nie ma nic zółtego)?
z pinu 4 i 5 do masy
z pinu 16 do plusa akumlatora"
Może ktoś pomoże z forumowiczów?
"z pinu 7 do zółtego kabelka diagnostycznego webasto który to kabelek gdzie go szukać czy przy bezpiecznikach go znajdę mowiąc o tym zdjęciu powyżej ( nie ma nic zółtego)?
z pinu 4 i 5 do masy
z pinu 16 do plusa akumlatora"
Może ktoś pomoże z forumowiczów?