Jeśli . Bo ja tego nie wiemgrg474 pisze: jeśłi nie były
czachor1989z odłącz aku na chwile i zrób ponowna próbę.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jeśli . Bo ja tego nie wiemgrg474 pisze: jeśłi nie były
To ty się zastanów,bo nawet nie myślisz o tym co piszesz. A systemy immo znam dobrze i nie mam z tym problemów.Po za tym takie golfy to już przeżytek skoro prawie każdy właściciel potrafi sobie sam z immo poradzić.agrala pisze:Wiesz do ktorego sterownika zapisywane sa klucze?edzio pisze:od kiedy najpierw klucze?,po za tym nie trzeba nowych transponderów,przy zwykłej wymianie licznika ,jeśli licznik dopasowywujesz do auta,a klucze były wcześniej dopisane.
Wiesz jaka roznica jest miedzy immo2 a immo3?
Wiesz gdzie jest immo w golfie 4?
Zastanow sie nad tym.
To po co to zgaduj zgadula?Napisz mu o czym zapomniał i po temacie.edzio pisze: A systemy immo znam dobrze i nie mam z tym problemów.Po za tym takie golfy to już przeżytek skoro prawie każdy właściciel potrafi sobie sam z immo poradzić.
Ten co założył ten temat robi wszystko dobrze i proszę nie mieszaj mu w głowie.Problem jest gdzie indziej ,o czymś zapomiał.
na immo off niemrugają?.czachor1989z pisze:wyłączam i włączam zapłon. wtedy wyskakuje ikonka immo i ikonka spilarki od świec.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości