Lampki w drzwiach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Lampki w drzwiach
Witam, mam problem z lampkami w drzwiach, Lewa wogóle nie świeci a prawa ledwo się żarzy, Oświetlenie w aucie działa poprawnie, centralny także, nie działa brzęczyk od świateł. Używałem szukajki ale nic nie znalazłem.
-
- Użytkownik
Lampki w drzwiach
witam mikrostyk do wymiany lub luty do poprawy (http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=122053" onclick="window.open(this.href);return false;)
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Lampki w drzwiach
nawet więcej niż dwa ale odpowiedzialny za oświetlenie i brzeczek jest jeden.mayday110 pisze:Czyli są dwa mikrostyki? Bo jak pisałem światło w kabinie działa bez problemu.
Lampki w drzwiach
A dokładnie żebyś nie musiał szukać mikrostyk http://img851.imageshack.us/img851/6388/p4124344.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; zamów sobie taki mikrostyk i przełóż sama górę i będzie dalej działało http://www.nowyelektronik.pl/opisy/81319_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Lampki w drzwiach
mayday110, ale jak otwierasz drzwi lewe lub prawe to oswietlenie wewnatrz auta sie zapala??? bo dziwna sprawa z tym ze sie troche żarzy prawa. zazwyczaj albo dziala alo nie dziala albo czasem na troche jak ja to mowie "przechodzi mu" i wszystko jes git zeby za chwile znow nie dzialalo. jestem swiezo po naprawie 3 mikrostykow (wszedzie zimne luty, gumki w idealnym stanie).
Lampki w drzwiach
Dzięki, będę musiał popatrzeć, przy okazji wymiany głośników, bo spaliłem nowym radiem.
Lampki w drzwiach
najlepszy sposób to wymiana zamka od strony kierowcy, cena niewielka a skończą się wszystkie problemy...(ja kupiłem za 80 zł) sam wymieniłem 30 min roboty
Kodix
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
najlepszy sposób to poprawienie lutów i 80zl w kieszeni.kodix13 pisze:najlepszy sposób to wymiana zamka od strony kierowcy, cena niewielka a skończą się wszystkie problemy...(ja kupiłem za 80 zł) sam wymieniłem 30 min roboty
Mam podobny problem u mnie tez nie zapala sie kopertówka oraz oświetlenie wnętrza oraz centralny nie podaje sygnału i po 20sek zamki się zamykają winą są drzwi po stronie pasażera,zauważyłem że gdy drzwi są nie domknięte i nimi ruszam to kopertówka miga oraz zapala się światło w kabinie.
I teraz chciałem zapytać czy muszę wymieniać wszystkie mikro-styki czy tylko ten o którym mówi kolega LutteQ.
I teraz chciałem zapytać czy muszę wymieniać wszystkie mikro-styki czy tylko ten o którym mówi kolega LutteQ.
-
- Użytkownik
Lampki w drzwiach
ten co jest na zewnątrz prawdopodobnie do wymiany a w środku możesz profilaktycznie poprawić luty (jak masz rozebrany zamek)