Hid xenon golf Iv 1.8T 98r
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Chialbym sie dowiedziec czy do golf IV 1.8T koncówka 98roku kupowac zestat hid xenon z can-bus czy bez?
Chialbym sie dowiedziec czy do golf IV 1.8T koncówka 98roku kupowac zestat hid xenon z can-bus czy bez?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Zaraz cię pogonią stąd z tym pytaniem.
To od razu mówię wcale nie kupuj albo ori xenon z spryskiwaczami i poziomowaniem
To od razu mówię wcale nie kupuj albo ori xenon z spryskiwaczami i poziomowaniem
VCDS, VAG K+CAN COMMANDER, VAG-COM, OP-COM
NIestety za pozno mialem okazje wiec kupilem lampy IN PRO po dobrej cenie i chcialbym wrzucic do nich xenon i stad pytanie z CAN BUS CZY BEZ?
- sidewind76
- Użytkownik
a masz can w samochodzie jak nie masz szkoda przepłacać
Od nieba dzieli nas tylko 9 milimetrów...
Własnie nie wiem czy mam czy nie,dlatego pytam czy xenony z can bus.
Sprzedajacy xenony napisal mi tak "jesli przepali Ci sie zarowka i nie wyskakuje CI bład(na liczniku) to nie masz can bus"
Na innym forumktos pisal ze jesli mam złacze diagnostycze to i mam can bus a mam takowe pod climatronicem.
Wiec jesli ktos moglby gdzies to sprawdzic w jakies ksiazce byłbym wdzieczny...
Sprzedajacy xenony napisal mi tak "jesli przepali Ci sie zarowka i nie wyskakuje CI bład(na liczniku) to nie masz can bus"
Na innym forumktos pisal ze jesli mam złacze diagnostycze to i mam can bus a mam takowe pod climatronicem.
Wiec jesli ktos moglby gdzies to sprawdzic w jakies ksiazce byłbym wdzieczny...
- sidewind76
- Użytkownik
nie zawsze ja mam 2000 rok i nie mam can
Od nieba dzieli nas tylko 9 milimetrów...
-
- ->|<-
sidewind76 Masz, pewnie tylko dla AIRbag i ABS albo może i dla reszty nawet ("pełen"). W moim z 1999r. już jest "niepełen" właśnie.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Nawet pod koniec produkcji mk4 przednie żarówki nie były sprawdzane po canie.
Ale odpuść sobie - kup dobrą żarówke, może być jakaś sportligh/bluevision jak Cię kręci wyższa temp barwowa (sportlighty sobie bardzo chwale) i dbaj o czystość kloszy
Ale odpuść sobie - kup dobrą żarówke, może być jakaś sportligh/bluevision jak Cię kręci wyższa temp barwowa (sportlighty sobie bardzo chwale) i dbaj o czystość kloszy
Koniecznie do lamp włóż coś o barwie minimum 12 000 K, będziesz wtedy kozak.
Pamiętaj też że od tego typu sprzetu wariuje czasem elektronika auta, jest zakłócane radio, cb i normalnie nie przejdziesz przeglądu i stracisz dowód w razie kontroli.
Pamiętaj też że od tego typu sprzetu wariuje czasem elektronika auta, jest zakłócane radio, cb i normalnie nie przejdziesz przeglądu i stracisz dowód w razie kontroli.