Nie kręci!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Nie kręci!
Witam!
Po rozgrzaniu silnika miałem problem. Zgasiłem silnik i jak chciałem pojechać dalej to jak przekręciłem kluczyk przygasały lekko kontrolki i nie kręcił.. po jakimś razie zaskoczył i odpalił ale jak nie jeżdze jeden dzień to jest problem i słychać tylko brzęczenie podejrzewam że to elekromagnes przy rozruszniku ale prośba o pomoc z góry dzięki. Golf 2 1.3 Benzyna 1985r Pozdrowionka!
Po rozgrzaniu silnika miałem problem. Zgasiłem silnik i jak chciałem pojechać dalej to jak przekręciłem kluczyk przygasały lekko kontrolki i nie kręcił.. po jakimś razie zaskoczył i odpalił ale jak nie jeżdze jeden dzień to jest problem i słychać tylko brzęczenie podejrzewam że to elekromagnes przy rozruszniku ale prośba o pomoc z góry dzięki. Golf 2 1.3 Benzyna 1985r Pozdrowionka!
-
- Użytkownik
Re: Nie kręci!
popieram ze szczotki ale być może elektromagnes bo też tak miałem....
Jadę powoli... Ale przed Tobą :D
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Re: Nie kręci!
też popieram że elektromagnes.Mogą być nawet dwie rzeczy za jednym zamachem.peja2000 pisze:popieram ze szczotki ale być może elektromagnes bo też tak miałem....
- areczek0000000
- Gadatliwa bestia
Nie kręci!
Witam zacznij od sprawdzenia plusa i minusa wychodzącego z akumulatora czy jest dobre przejście.Jak będzie zanik prądu lub masy też będą takie objawy.
Miarą inteligencji człowieka jest odpowiednie rozumowanie
https://auto-doctorek.jimdo.com/
https://auto-doctorek.jimdo.com/
-
- Użytkownik