MFA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- 
				Giacobbe91
 - Nowicjusz

MFA
Wyczytałem że MFA w golfie 2 to przełącznik komputerka. Tylko że jak ja mam włączone przednie wycieraczki i nacisnę na MFA to włącza się tylna, i co nacisnę to włącza się wciąż tylna (ale tylko jak chodza przednie). Wy też tak macie? Jeśli mówię już o wycieraczkach to mam też pytanie. Zawsze jak włączam przednie wycieraczki to załącza się także tylna. Co zrobić żeby tego nie robiła?

- 
				Alexandre
 - Mały gagatek

MFA
siema 
masz coś źle po podłączane albo gdzieś jest zwarcie lub sama manetka uszkodzona
mfa to komputer w zegarach którym sterujesz manetką i wycieraczki nie mają nic do tego
tym bardziej nim nie włączasz tylnych wycieraczek

masz coś źle po podłączane albo gdzieś jest zwarcie lub sama manetka uszkodzona
mfa to komputer w zegarach którym sterujesz manetką i wycieraczki nie mają nic do tego
tym bardziej nim nie włączasz tylnych wycieraczek
- 
				Giacobbe91
 - Nowicjusz

MFA
albo manetka do kitu albo zwarcie w instalacji po sprawdzaj kolego

Masz ochotę zajrzyj i zostaw coś po sobie 
:)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=459809" onclick="window.open(this.href);return false;
kupie wzmocnienia zderzaków przód + tyl pod szeroki zdeś tylko ori wchodzi w grę
						http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=459809" onclick="window.open(this.href);return false;
kupie wzmocnienia zderzaków przód + tyl pod szeroki zdeś tylko ori wchodzi w grę
- 
				grzeVWho3112E
 - Nowicjusz

MFA
przełocznik wycieraczek jak najbardziej...ale jesli nie masz licznika z mfa to sama manetka nic nie da i i tak nie pokaże Ci na wyświetlaczu funkcji MFA.... chyba ze chcesz to tylko na pokaz sama manetke to wtedy tak

- gdzie Twój golf? / - tam leży   grzewhoo