Centralny zamek a migające kierunkowskazy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moj problem polega na tym iz mam zalozony w samochodzie alarm z centralnym zamkiem na pilota , z tego co wiem syrena jest wyciagnieta wiec tak czy siak alarm wyc nie bedzie. Problem polega na tym ze po zamknieciu pilotem zamki sie zamykaja/otwierala przyczym jest jedno migniecie i juz, ale gdy Samochod jest zamkniety, bez ingerencji pilota od czasu do czasu migaja kierunki tak same od siebie. Czy da rade odlaczyc "cos" aby centralny na pilota byl ale nie podlaczony do kieronkowskazow? Chyba ze zna ktos odpowiedz ma moje pytanie i da sie jakos zlikwidowac to miganie bo w nocy jest to denerwujace
kierunki można odłączyć ,od sterownika centralnego zamka wychodzą kabelki do kierunków ,musisz się dobrać do centralki i odpiąć dwa kable
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza
Sprzedam Tanio : BRA Golf IV Boczki czarne bez elektryki 5d stan idealny
dzieki tak zrobie jak nie rozwiaze problemu, a czy ma ktos jakis pomysl dlaczego moze to tak migac co jakis czas ??
prawdopodobnie centralka wariuje ,robi zwarcia
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza
ok to jutro poszperam i odlacze kierunki , mam nadzieje ze centralka nie padnie
Kierunki będziesz miał podłączone do złącza H2/4 i H2/6 (z tyłu skrzynki bezpieczników).
Lewa strona strona kierowcy, prawa strona strona pasażera.