golf 2 vr6 problem z napieciem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam mam taki problem zrobiłem swap vr6 podlaczyłem wszystko jak należy...i sie dzieje tak że Swiatła sa brak kierunków nie załacza sie pompa paliwa i wogóle nie swieca sie kontrolki na liczniku przekaźniki wszystko sie załacza a nie swieci ...Odpinam mase od silnika kontrolki swieca...Co to może być ???że takie różne rzeczy sie dzieja...Pomocy
wrobel
Pogmatwałeś instalacje. Proponowałbym wziąść schemat do reki i sprawdzić raz jeszcze.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
po takim opisie ciężko stwierdzić co jest namieszane...nie napisałeś nawet czy całą elektrykę przekładałeś czy co.
raczej nie ma innego wyjścia...schemat i badać co jest grane35i pisze:schemat do reki i sprawdzić raz jeszcze.
tak cała elektryka jest przełożona z golfa 3 razem z kasetka bezpieczników wszystkie kostki podłaczone jak należy ...Macie panowie jakis schemat żeby to ogarnać...
wrobel
A po co całą elektrykę przekładałeś wystarczyło instalacje silnika przełożyć i teraz narobiłeś sobie biedy zrób foto instalacji w środku i w komorze silnikowej i wklej na forum to może da się to jakość wzrokowo ogarnąć
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
znaczy instalacja silnika jest przełożona w srodku nic nie ruszałem tylko kasetka bezpieczników od dawcy i nic wiecej w srodku cała instalka z mk2
wrobel