Wymiana Tarcz zegarów SE
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana Tarcz zegarów SE
Witam.
Chciał bym sie poradzic czy da rade załozyć tarcze srebrne licznik firmy vod a moja sa motometer.
I czy da sie jakos przestawic tzw. Eprrom zeby dobrze wskazywał prędkościomiesz?
Chciał bym sie poradzic czy da rade załozyć tarcze srebrne licznik firmy vod a moja sa motometer.
I czy da sie jakos przestawic tzw. Eprrom zeby dobrze wskazywał prędkościomiesz?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Wymiana Tarcz zegarów SE
damio21, nie beda ci sie zgadzac piktogramy kontrolek po przelozeniu tarcz bo twoj licznik jest chyba immo2 a te SE jest immo3
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymiana Tarcz zegarów SE
Czy CAN IMMO2 czy CAN IMMO3 jeżeli chodzi o kontrolki na prędkościomierzu i obrotomierzu mały problem, środkowe się różnią ale są do przełożenia. Tutaj problem może polegać na tym że Twój licznik jest bez CANa jeszcze i ma różnice kontrolek nie tylko środkowych ale i tych na prędkościomierzu i obrotomierzu a to już jest nie do przełożenia. Dobrze by było gdybyś znał numer swojego licznika albo chociaż podał dokładną datę produkcji auta.
Wymiana Tarcz zegarów SE
Diagi, to to nic - on ma dodatkowo motometer a tarczki se są VDO nie pasują bez rzeźby
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Wymiana Tarcz zegarów SE
Słusznie grg474 do tego jeszcze dochodzi ten problem, nie zauważyłem że napisana została firma obu liczników.
Wymiana Tarcz zegarów SE
ba ile ja czasem przeoczę szybko czytając - jednym słowem podsumowując temat - lepiej dla niego kupić kompletny licznikDiagi pisze:nie zauważyłem że napisana została firma obu liczników.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Re: Wymiana Tarcz zegarów SE
+1grg474 pisze:jednym słowem podsumowując temat - lepiej dla niego kupić kompletny licznik