Centralny brak zasilania?

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

hamataro
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: hamataro » pt sty 27, 2012 02:47

Witam

Szukalem odpowiedzi na moj problem lecz niestety brak wynikow wiec pisze, moze ktos mi pomoze.
Od jakiegos czasu mam problem z zamkiem centralnym.Z pilota nie dziala ale nie o to mi chodzi. Problem polega na tym ze ,po zgaszeniu auta wysiadam i zamykam drzwi przekrecajac kluczyk i wszystko jest ok zamykaja sie wszystkie 4drzwi. Po jakims czasie jak wracam chce otworzyc drzwi przekrecam kluczyk i nic otwieraja sie tylko drzwi kierowcy wsiadam wkladam kluczyk do stacyjki i slysze cyk centralny jak by sie odblokowywal i po wcisnieciu tego przycisku na drzwiach odblkowoania otwieraja sie wszystkie drzwi. Wyglada na to ze centralny dziala tylko przez chwile po wylaczeniu auta a jak auto po stoi tak jakby prad z centralnego wyparowal i trzeba kluczyk w stacyjke.

Wie moze ktos o co moze chodzic? :shock:

Awatar użytkownika
Waqa
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Waqa » pt sty 27, 2012 11:59

wnioskuje ze masz orginalny centralny. podepnij vaga i podaj bledy. podejrzewam ze w zamku szwankuje cześć elektroniczna. A powiedz mi jak sie zachowuje centralny jakbyś otworzył auto z drzwi pasażera?

hamataro
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Centralny brak zasilania?

Post autor: hamataro » sob sty 28, 2012 16:38

dzieki za odpowiedz!

Vaga podepne na tygodniu to podam bledy moze cos pokaze.

Otworzyc auta z drzwi pasazera sie nie da bo zamek mam tylko w drzwiach kierowcy.

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » sob sty 28, 2012 16:42

stawiam na zimne luty w zamku

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”