Szukam zestawu sterującego centralnym zamkiem z pilota ale bez alarmu. Nie bardzo wiem co kupic bo wybór uniwersalnych zestawów na alledrogo jest ogromny.
Proszę o pomoc i z góry dzieki za odp

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Bajer polega na tym że Stig czy co tam innego - zawsze to JEST TO SAMO tylko że w innej obudowie...Co innego sterowniki z dodatkowymi funkcjami, ale to już inna historia.kuba_p pisze:Polecam STIG . Mam od paru lat i jest bezproblemowy .
Nie patrz na marke ale na funkcje. Kazdy sterownik jest z tych samych przekaźników i z tej samej płytki drukowanej, z tej samej cyny. Nie działa pod obciążeniem wiec nie musi być wzmocniony ani wykonany z miedzi a nie z aluminium. Czytaj funkcje i wybierz sobie ładny pilot. Pilot ma być najwyzszej jakości niz to wszystko co kupisz. Miętolisz go wciąż w kieszenaich i łapskach i on prędzej sie rozwali niz ta centralka. Nie szukaj żadnych pilotów leciutkich. Ja tam wole cięzki odlew chromowanej stali niz plastik który pęknie po upadku z ręki.skaktus pisze:JEST TO SAMO
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości