Zestaw do sterowania centralnym za pomocą pilota
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Szukam zestawu sterującego centralnym zamkiem z pilota ale bez alarmu. Nie bardzo wiem co kupic bo wybór uniwersalnych zestawów na alledrogo jest ogromny.
Proszę o pomoc i z góry dzieki za odp
Szukam zestawu sterującego centralnym zamkiem z pilota ale bez alarmu. Nie bardzo wiem co kupic bo wybór uniwersalnych zestawów na alledrogo jest ogromny.
Proszę o pomoc i z góry dzieki za odp
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A kolega posiada pneumatyczny centralny zamek czy goliza? jesli masz pneumatyczny to wybierz co chcesz. sterownik jest po prostu chińskim sterownikiem a całą robote o którą martwi sie każdy kupujący. .tzn czy siłowniki dadzą rade zimą masz juz rozwiązane ori zestawem.
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
Cenrtalny jest ori pneumatyczny. szukam tylko sterownika z pilotem. A jak z kwestia sterowania? Sterowanie + czy - jest tu istotne?
Polecam STIG . Mam od paru lat i jest bezproblemowy .
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Najlepiej żeby sterownik wysyłał sygnały plusowe. Chodz dzisiejsze sterowniki są tak uniwersalne że sam sobie wybierasz co on ma rozsyłać. Wybierz sobie sterownik za dobrą cene i który ma duzo funkcji np domykanie szyb, podświetlanie itd itp czasami sie na cos przyda, a jak nie to kup po prostu taki żeby otwierał i zamykał.
Re: Zestaw do sterowania centralnym za pomocą pilota
Bajer polega na tym że Stig czy co tam innego - zawsze to JEST TO SAMO tylko że w innej obudowie...Co innego sterowniki z dodatkowymi funkcjami, ale to już inna historia.kuba_p pisze:Polecam STIG . Mam od paru lat i jest bezproblemowy .
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie patrz na marke ale na funkcje. Kazdy sterownik jest z tych samych przekaźników i z tej samej płytki drukowanej, z tej samej cyny. Nie działa pod obciążeniem wiec nie musi być wzmocniony ani wykonany z miedzi a nie z aluminium. Czytaj funkcje i wybierz sobie ładny pilot. Pilot ma być najwyzszej jakości niz to wszystko co kupisz. Miętolisz go wciąż w kieszenaich i łapskach i on prędzej sie rozwali niz ta centralka. Nie szukaj żadnych pilotów leciutkich. Ja tam wole cięzki odlew chromowanej stali niz plastik który pęknie po upadku z ręki.skaktus pisze:JEST TO SAMO
- Paweł Marek
- V.I.P.
lawa.wwo, wydaje mi się że jedyną przydatną dodatkową funkcją jest domykanie szyb, jeśli więc masz je elektryczne, i ew szyberdach to sterownik ma mieć funkcję domykania szyb
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.