Samo włączająca się tylna wycieraczki problem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, mam problem z tylną wycieraczką, gdy jadę na dziurach albo z otwartą klapą jak coś wiozę co się raczej nie zdaża to włącza sie tylna wycieraczka zacinająć się, z manetki czasem nie idzie jej wł jeśli przedtem sama się wł zatnie się na połowie szyby i już nie idzie jej wł, przejade kilka km juz działa.. i tak co chwilę. Co to może być ? Gdzie szukać przyczyny ?
Choćbym Pędził Ciemną Doliną, Zła Się Nie Ulęknę Bo Halogen W Golfie MymTkwi
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
Diesel musi dymić ! A na gaz to kuchenki
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
szybkivw, ja bym najpierw sprawdził kable na połaczeniu klapy z karoseria, bo moze byc tak ze ktorys sie przetarł i bedzie dotykał karoserii i bedzie to robic krotkie zwarcia.
Moje vwozidło viewtopic.php?f=88&t=443342
Na sto procent to beda te kable. Juz w trzech vagach to robilem. Tam jest akurat tak niefortunnie to zrobione ze pek kabli przy zamykaniu klapy ociera o blacharke i jedne kable wlasnie od sterowania wycieraczka sie przeciera i masuje z karoseria.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
było jak mówicie dzięki wielkie ze pomoc, tyle ze teraz wycieraczka zatrzymuje sie wyzej jakies 8cm niz wczesniej dlaczego ?
Choćbym Pędził Ciemną Doliną, Zła Się Nie Ulęknę Bo Halogen W Golfie MymTkwi
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
TDI ASZ+++ 290KM 540NM