Siema,
Ostatnio w moim golfiku po dlugim staniu zepsul sie centralny. Drzwi lewe i prawe (3D) otworzylem recznie, poki co moge juz normalnie z kluczyka otwierac pojedynczo. Ale problem jednak tkwi w zamknietym bagazniku i klapki od wlewu paliwa, sa zamkniete! nie moge w zaden sposob ich otworzyc. A zatankowac jakos trzeba samochod . Prosze o jakies wskazowki co mogolo pasc lub co zrobic zeby otworzyc bagaznik i wlew paliwa. Dodam jeszcze ze wkladka w bagazniku jest zepsuta i z kluczyka nie otworze.
Problem z centralnym. Wlew paliwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- golf_eop_karol
- Grupa Tomaszowska
Mialem identyczny problem w swoim ale mi w dodatku portafil wlaczyc sie alarm.Okazało sie ze klemy na akumulatorze byly luzno i cos nie laczylo po dokreceniu problem sie wiecej juz nie powtorzyl i centralny dziala jak nalezy.
Z alarmem mialem tez jak napisales. Tak samo jak Ty klemy oczyscilem i podlaczylem jeszcze raz i alarm juz sie nie wlaczal ale centralny dalej nie dziala. Wogole nie slychac zeby pompka dzialala. Mysle ze moze to byc przez zepsuta pompke od centralnego ale nie mam jak sprawdzic bo ona chyba gdzies jest w bagazniku a ja nie mam jak go otworzyc ;p
Wiec naprawde prosze o jakas pomoc.
Wiec naprawde prosze o jakas pomoc.