MK3 1.8 ABS 90KM 1992rok 3-drzwi
Witam, mam pytanie-nawalił moduł el.szyby kierowcy jest on na szeroką wtyczkę a od znajomego mogę wziąć na wąską. Czy mogę przerobić tzn. odciąć moją wtyczkę i domontować wąską? czy będzie to działać czy muszę szukać modułu na szeroką?
pyt.2 czy moduł o nr brose 188932 05 0755 50 będzie na szeroką wtyczkę czy na wąską?
Moduł elektrycznych szyb
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Moduł elektrycznych szyb
habano, daj może fotki do mk3 są dwa typy modułów ale wtyczkę mają taką samą, więc to co znajomy chce ci dać nie jest od oryginalnego modułu z mk3
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Moduł elektrycznych szyb
http://allegro.pl/vv-golf-iii-silnik-po ... 46533.html" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz mam taki jak w tej aukcji a od kumpla ma inne numerki tzn. 188932 05 0755 50 (fizycznie nim nie dysponuje więc fotki nie zrobię ale znajomy mówi, że wydaje mu się, że jest na wąską wtyczkę)
teraz mam taki jak w tej aukcji a od kumpla ma inne numerki tzn. 188932 05 0755 50 (fizycznie nim nie dysponuje więc fotki nie zrobię ale znajomy mówi, że wydaje mu się, że jest na wąską wtyczkę)