Wymiana żarówki podświetlenia zapalniczki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
koledzy spaliła się żarówka podświetlenia zapalniczki ,prawdopodobnie powodem tego jest też brak podświetlenia przełącznika świateł [po kilku sekundach gaśnie] jeżeli ktoś wymieniał to prosze o wskazówki z góry dzięki za info.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
na początek musisz podważyć klinem dół mieszka dźwigni zmiany biegów i go wyjąć bo pod nim od strony popielniczki na rogach masz dwa wkręty, które należy wykręcić aby wyjąć całą popielniczkę, jak juz będziesz miał popielniczkę na wierzchu to dalej już nie trzeba tłumaczyć, wszystko jak na tacy
ps. niepotrzebnie zakładasz nowy temat zamiast kontynuować problem w poprzednim http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 1#p4978671" onclick="window.open(this.href);return false; taka dygresja i podpowiedź na przyszłość, i jeśli zakłada się temat i prosi userów o podpowiedzi to należałoby chociaż na koniec tematu coś odpisać a ty pozostawiasz temat bez echa a następnie kontynuujesz w nowym, mam nadzieję że chociaż tutaj się odezwiesz
ps. niepotrzebnie zakładasz nowy temat zamiast kontynuować problem w poprzednim http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 1#p4978671" onclick="window.open(this.href);return false; taka dygresja i podpowiedź na przyszłość, i jeśli zakłada się temat i prosi userów o podpowiedzi to należałoby chociaż na koniec tematu coś odpisać a ty pozostawiasz temat bez echa a następnie kontynuujesz w nowym, mam nadzieję że chociaż tutaj się odezwiesz
Re: Wymiana żarówki podświetlenia zapalniczki
fakt troszke się rozpędziłem z nowym tematem będę miał to na uwadze następnym razem pozdr. Dzięki za info.
Re: Wymiana żarówki podświetlenia zapalniczki
wielkie dzięki kolego,zrobiłem tak jak opisałeś zadziałało , jest ok pozdrrr.