Pewnie mnie zbesztacie, że jest szukajka ale nie mogę znaleźć tego co mnie interesuje a chodzi o oryginalną instalację pod hak do mk2. Kupiłem zderzak z hakiem, oryginał z wersji Fire and Ice wraz z wiązkami przewodów i przekażnikami 22 i 151. Dostałem od Gościa lampkę w deskę z kontrolą kierunków przyczepki ale nie znajduję schematu jak to wpiąć prawidłowo... Ja mam golfa CL z silnikiem RP.
i teraz tak... długi kabelek jednożyłowy z bezpiecznikiem który biegnie na pewno gdzieś od skrzynki bezp. do tyłu auta a na sobie ma żółtą taśmę z nr 1.

kontrolka z zieloną wtyczką która na pewno wchodzi w skrzynkę bezpieczników. A czerwony kabel ? Też w skrzynkę? Gdzie?

i krótka wiązka z przekaźnikiem 151. Jeden z kabelków ma zółtą taśmę z nr 1, więc może trza to połączyć z długim kablem na pierwszej fotce, bo pasują złącza... A dwa pozostałe kable w jednej izolacji?

Jest jeszcze jedna wiązka już od samego haka która się rozwidla na lewą i prawą stronę i jak mniemam będzi podpięta pod lampy tylne bo na tyle tych kabli wystarczy.
Jeśli macie może namiary na schemat jak to dobrze połączyć to byłbym wdzięczny