schemat centralki 1H0 953 233 B
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Poszukuję schematu oryginalnej centralki VW montowanej w MK3 1,9 TDI z 94r. W mojej centralce są dwa konektory: 8 i 12 pinowy. Znalazłem na ruskiej stronie schemat ( niby też dla golfa III z 94r.) ale tam jest rozpiska dla centralki z konektorem 6 i 10 pinowym . Chcę tą centralkę wywalić i zamontować alarm URZ0222 ale na pewno będę musiał pomostkować niektóre kabelki z oryginalnej centralki i jako amator wolałbym podeprzeć się schematem.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: schemat centralki 1H0 953 233 B
grg474, dzięki za schematy. Tego właśnie szukałem. Czy to w tym wydaniu AUTO są te schematy ? Ja mam to różowe wydanie ale tam niestety nie zamieszczono schematu centralki. Uważam, że tego typu poradniki powinny zawierać wszystkie schematy obwodów elektrycznych jakie auto posiada skoro to podręcznik do samodzielnych napraw, prawda? Na szczęście zawsze ktoś na forum poratuje, tak jak Ty, za co raz jeszcze wielkie dzięki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
witam wszystkich uczestników potrzebuje opis pinów lub dokładny schemat centralki 1H0 953 233 B najlepiej po polsku dzięki
grg474, Czy ma ktoś jeszcze schemat centralki 1HO953233B? Jeśli tak poproszę o info. Pzdr MB