Kluczyk scyzoryk problemy z otwieraniem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mkron, idzie pw
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- właśnie rozebrałem oba kluczyki, na pilotach są polskie napisy MINISTERSTWO ŁĄCZNOŚCI i identyczne pozostałe napisy i numery - myślałem, że to niemieckie części - golf sprowadzony i zarejestrowany w Polsce w maju 2010, kupiłem w czerwcu 2010, czyżby sprzedawca wymienił już oba piloty?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[b]mkron[/b]
VW Golf Variant
T[color=#FF0000]DI[/color] 1,9 130KM
VW Golf Variant
T[color=#FF0000]DI[/color] 1,9 130KM
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
o to grubo pachnie jakimś nie oryginałem
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
to jest normalne - często to spotykam na oryginalnych pilotach vw - mogę dać fotki że tak jestmkron pisze:- właśnie rozebrałem oba kluczyki, na pilotach są polskie napisy MINISTERSTWO ŁĄCZNOŚCI i identyczne pozostałe napisy i numery -
mkron, numer na pilocie jaki masz
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Re: Kluczyk scyzoryk problemy z otwieraniem.
mkron pisze:- właśnie rozebrałem oba kluczyki, na pilotach są polskie napisy MINISTERSTWO ŁĄCZNOŚCI i identyczne pozostałe napisy i numery - myślałem, że to niemieckie części - golf sprowadzony i zarejestrowany w Polsce w maju 2010, kupiłem w czerwcu 2010, czyżby sprzedawca wymienił już oba piloty?
Pozdrawiam
tez mam taki sam wpis na obu pilotach, moze dlatego ze (moze sa) produkowane w polsce i musza miec homologacje
ja sam sprowadzalem samochod i wiem na 101%, ze sa to oryginalne kluczyki z tego samochodu.
Rafal
a jak czytac numer potrzebny do kodowania kluczyka z tego czarnego paska, mam na tym plastikowym pasku 2 numery jeden W3763xx (xx to dwie jeszcze cyfry) a z drugiej strony czarnego paska mam drugi numer:
12
032xx
(xx to dwie cyfry) - ten numer jest taki 2 linijkowy.
Dal by mi ktos jeszcze instrukcje kodowania nowego kluczyka?
czy musze miec interfest diagn. czy bez interfejsu jestem w stanie zakodowac nowy kluczyk?
Rafal
12
032xx
(xx to dwie cyfry) - ten numer jest taki 2 linijkowy.
Dal by mi ktos jeszcze instrukcje kodowania nowego kluczyka?
czy musze miec interfest diagn. czy bez interfejsu jestem w stanie zakodowac nowy kluczyk?
Rafal
pytasz o dopisanie samego pilota ?rafal17 pisze: Dal by mi ktos jeszcze instrukcje kodowania nowego kluczyka?
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
tak o dopisanie nowego pilota, ewentualnie jeszcze o 'wypisanie' tego starego zepsutego pilota
Rafal
Rafal
http://www.vcds.pl/index.php?mod=site&id=6" onclick="window.open(this.href);return false;rafal17 pisze:tak o dopisanie nowego pilota, ewentualnie jeszcze o 'wypisanie' tego starego zepsutego pilota
Rafal
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
panowie nic sie nie poprawilo u mnie dalej tylko z metra tak działa albo niech tak zostanie albo nowe cacko trzeba sobie sprawic:)
ktos moze juz cos poradzil na ten temat? niech da znac:)
ktos moze juz cos poradzil na ten temat? niech da znac:)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.