Nic, poprostu kursor mi został na tej kontrolce.Schemat jest z inter daty.Magik_20 pisze:co to tam w ogóle zaznaczyłeś?
Gaśnie podczas jazdy MK3 TD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
No stary pewnie, że chce ;D mógłbyś tutaj wrzucić swoją fotkę skrzynki BediGL
Golf forever :)
-
- Mały gagatek
Powiedzcie nr 104 przekażnika na miejscu 12 jest własciwy. Wyszukałem że jest on od pompy i świec ale jak go wyciagne do kontrolka od świec sie świeci? mam jeszcze dodatkowy jakis przekaźnik duży 120 i on jest od świec. Co tu grane juz sie gubie
Re: Gaśnie podczas jazdy MK3 TD
104 jest na 12 pozycji poniżej wrzucam foto mojej skrzyneczki golf mk 3 '96 1.9 TD AAZ. W tym roczniku było immo i automatyczne "ssanie"torogolf pisze:Powiedzcie nr 104 przekażnika na miejscu 12 jest własciwy. Wyszukałem że jest on od pompy i świec ale jak go wyciagne do kontrolka od świec sie świeci? mam jeszcze dodatkowy jakis przekaźnik duży 120 i on jest od świec. Co tu grane juz sie gubie
Magik_20 w moim temacie szukam kogoś o podobnym roczniku żeby sprawdził czy ma coś podpięte pod connector 30 lub 30B od drugiej strony tej skrzynki z bezpiecznikami jakbyś mógł to zerknij. Poniżej link z oznaczeniami wtyków
http://www.a2resource.com/electrical/CE2.html" onclick="window.open(this.href);return false;