Gdy zapalę światła mijania lub postojowe bez przekręconego kluczyka to światła działają prawidłowo(FOTO 1)
FOTO 1

Gdy zapalę światła mijania lub postojowe i przekręcę kluczyk to oprócz prawidłowo świecących świateł mijania żarzą się minimalnie światła STOP w lampach i w fabrycznym dodatkowym świetle STOP po bokach żarzą się diody(FOTO 2)
FOTO 2

Gdy wyłączone są światła i przekręcony jest kluczyk w stacyjce to światła STOP w lampach się żarzą i dodatkowe światło fabryczne STOP żarzy się po bokach(FOTO 3)
FOTO 3

Dodam jeszcze że światła STOP po wciśnięciu pedału hamulca świecą prawidłowo zarówno przy przekręconym kluczyku jak i nie przekręconym(FOTO 4)
FOTO 4

Próbowałem podłączyć rezystor 20W pod światło STOP w lampie żeby był opór jak przy normalnej żarówce i nic nie pomogło.
Próbowałem też podłączyć rezystor pod światło mijania w lampie i też lipa.
Czy ktoś wie co muszę zrobić żeby to światło STOP nie żarzyło się razem z tymi bokami stopu fabrycznego po przekręceniu kluczyka???
Na youtubie znalazłem jakąś poradę co zrobić w takim samym przypadku żarzenia się stopów(po wymianie żarówek na ledowe) ale do mojego przypadku tego się nie da raczej zastosować
" onclick="window.open(this.href);return false;