wycieraczki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wycieraczki
Panowie taki problem:
Wycieraczki mi działaja niezależnie od biegu:)
Gdy mam na najszybszym to smigaja szybko a na kazdym innym (nawet na wyłączonych teoretycznie działaja). Czasem jedynie na samym dole działaja poprawnie (czyli co kilka sekund smigaja). Tylna wogole niedziała, ale przekaznik slychac, natomiast jak rączke dam na sam dół mocniej to spryskiwacz lekko pryska. Któraś masa zasniedziała?? jezeli tak to gdzie szukac?
Wycieraczki mi działaja niezależnie od biegu:)
Gdy mam na najszybszym to smigaja szybko a na kazdym innym (nawet na wyłączonych teoretycznie działaja). Czasem jedynie na samym dole działaja poprawnie (czyli co kilka sekund smigaja). Tylna wogole niedziała, ale przekaznik slychac, natomiast jak rączke dam na sam dół mocniej to spryskiwacz lekko pryska. Któraś masa zasniedziała?? jezeli tak to gdzie szukac?
Re: wycieraczki
dokładnie to gdzieś na stykach ci zwiera, rozbierz to i ładnie przeczyść i sprawdź zanim rozbierzesz psiknij WD 40 i tez sprawdź, może duzo kurzu ci się tam zebrało, oczywiście jak masz gdzie i ci się chce to rozbierz i przeczyść
Re: wycieraczki
a jak sie to nazywa? drogie to to/?
jak sie to rozbiera itd
a przekaznik nie jest zwarty non stop?
jak sie to rozbiera itd
a przekaznik nie jest zwarty non stop?
- juro
- Użytkownik
- Kontakt:
wycieraczki
przełącznik wycieraczek jak chodzi o demontaż to tu znajdziesz odpowiedź http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... kierownicy" onclick="window.open(this.href);return false;
wycieraczki
ale przelacznik wycieraczek to jest kostka stacyjki? w ktorym momencie widac tam to co mam wymienic?
- Paweł Marek
- V.I.P.
wycieraczki
nie, zatrzymaj się na opisie ściągania manetek, prawa manetka konkretnie do obejrzenia. Ale mało danych, może być przekaźnik od wycieraczek winny, używaj wyszukiwarki temat był sto razy
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
wycieraczki
ściągnij obudowę pod kierownicą koło manetek, będziesz miał lepszy widok na to, poruszaj wtedy tą manetką lekko góra lub dół i sprawdź czy coś zadziała bo może ci nie stykać, jak ściągniesz kierownice to dostaniesz się do manetek(tylko prawa cię obchodzi) wyczyść dokładnie i wtedy jak nie pomoże to tak jak napisał kolega Paweł Marek może być to przekaźnik.
wycieraczki
dzoelo [anowie, pomoglo czyszczenie przelacznikow. na stykach bylo zwarcie. ale przy rozbieraniu zauwazylem poduszke powietrzna ale bez tasmy... ktos wyciagnal?
jak to jest? gdzie ja kupie nie drogo? ma ktos takowa?
jak to jest? gdzie ja kupie nie drogo? ma ktos takowa?